- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Το doctoranytime.gr προσφέρει 500 ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις για εξέταση ψηλάφισης μαστού

Τον μήνα Οκτώβριο το doctoranytime.gr [2] τον αφιερώνει στη γυναίκα, σε εκείνη που μπορεί, που τολμά, που παίρνει την υγεία της στα χέρια της και έχει τον έλεγχο, αλλά και σε εκείνη που φοβάται που ντρέπεται ή αδιαφορεί.

Σε συνεργασία με τους γυναικολόγους του δικτύου του,το doctoranytime.gr [2] προσφέρει 500 ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις για εξέταση ψηλάφισης και ενημέρωση γύρω από το θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Mην περιμένεις, μπες εδώ, κλείσε το ραντεβού σου τώρα και κάνε μία κίνηση αγάπης για τον εαυτό σου! *

Και να θυμάσαι ότι οποιονδήποτε γιατρό και αν χρειαστείς μπορείς:
– να βρεις τις διαθέσιμες ώρες, σε real time, 390 γιατρών από 38 ειδικότητες
– να δεις το βιογραφικό του γιατρού, φωτογραφίες του και video, ποια ιδιωτικά ή δημόσια ταμεία είναι συμβεβλημένος για να γνωρίζεις που πας
– να κλείσεις ραντεβού μαζί του οποιαδήποτε ώρα και μέρα οnline, χωρίς αναμονή και χωρίς κόστος.

Bάλε την υγεία σου σε προτεραιτότητα, γιατί η υγεία είναι ομορφιά και η ομορφιά δύναμη, all the time!
* Οι επισκέψεις είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και θα αφορούν συγκεκριμένα ψηλάφιση και ενημέρωση γύρω από το θέμα πρόληψης από τον καρκίνο του μαστού. Αν επιθυμείτε ολοκληρωμένο γυναικολογικό έλεγχο πρέπει να κλείσετε ανεξάρτητο ραντεβού με τον γιατρό.
Τι είναι το www.doctoranytime.gr [2];

Σκεφτείτε την τελευταία φορά που αποφασίσατε να κλείσετε ραντεβού με ένα γιατρό! Μήπως στη διαδικασία περιλαμβανόταν άπειρα post it πάνω στο γραφείο και υπενθυμίσεις στο κινητό για να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε τον γιατρό ή τη γραμματέα του στο ιατρείο και να κλείσετε ραντεβού; Μήπως κάποιες άλλες φορές πήρατε δύο και τρεις γιατρούς μέχρι να βρείτε κάποιον που να έχει το πολυπόθητο ραντεβού ΕΟΠΥΥ και να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά; Μήπως τελικά σκεφτήκατε ότι σας αξίζει μια καλύτερη τύχη και μια πιο εύκολη διαδικασία;

Έχοντας κάνει τις παραπάνω σκέψεις και με μήνυμα “Βρες το γιατρό σου και κλείσε ραντεβού Αnytime”, ξεκίνησαν οι ιδρυτές του www.doctoranytime.gr (Ελευθερία Ζούρου, Απόστολος Αποστολάκης και Maher Cherfan) τον Μαίο του 2012 στην Αττική με στόχο να μπορούν πλέον οι ασθενείς να κλείνουν online ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής τους άμεσα, γρήγορα και εύκολα.To όραμά τους είναι «Μια καλύτερη Κοινωνία Υγείας και μια πιο εύκολη Καθημερινότητα»!
Εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά μέσα από ανάλυση στοιχείων της Google ότι περίπου 1,000,000 ανθρωποι τον μήνα αναζητούν γιατρό online!

Η Ελευθερία Ζούρου, Συνιδρυτής και Γενική Διευθύντρια του Doctoranytime.gr, αψηφώντας την επιχειρηματική αβεβαιότητα της εποχής, αποδεικνύει περίτρανα ότι η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που μπορεί να κυνηγήσει μια νέα γυναίκα σήμερα στην Ελλάδα.
Με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και με πολύχρονη εμπειρία στην Procter and Gamble, στο Δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη και στη L’Oreal έρχεται να προσφέρει την φιλοσοφία marketing που μια τέτοια υπηρεσία απαιτεί.
Η ίδια έχει δηλώσει σχετικά: «Τον Μάιο του 2011 έγινα 30 χρονών και αποφάσισα να πάρω την υγεία μου στα σοβαρά και να κάνω όλους τους προληπτικούς ελέγχους που διαβάζουμε. Δεν είχα λάβει όμως υπόψη μου πόσο χρόνο χρειάζεται αυτό. Τότε σκέφτηκα ότι η φροντίδα της υγείας μας μπορεί να γίνει και πιο εύκολη υπόθεση. Aπό την πολυετή εμπειρία μου στο marketing τόσο στην Procter&Gamble όσο και στη L’Oreal έχω μάθει ότι επιτυχημένες ιδέες είναι εκείνες που ανταποκρίνονται σε μία πραγματική ανάγκη του ανθρώπου. Γι΄αυτό αγάπησα την ιδέα του doctoranytime.gr Γιατί ο ασθενής πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Με αυτό σαν δεδομένο ξεκινάει το doctoranytime.gr με συνέπεια να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε γιατρούς και ασθενείς εμπερικλείοντας στη φιλοσοφία του όλη την εμπειρία μου στο marketing των τελευταίων 10 χρόνων.»

Το DoctorAnytime.gr θα γίνει ο αγαπημένος διαδικτυακός τόπος συνάντησης ιατρών και ασθενών! Oι ασθενείς μπορούν να μπαίνουν anytime και να κλείνουν ραντεβού online 24/7 ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

1. Βρίσκει το γιατρό που επιθυμεί βάσει 1-3 βασικών κριτηρίων: Ειδικότητα, Περιοχή και Ασφάλεια. Έτσι γλιτώνει την αναμονή στο τηλέφωνο και τις πολύωρες αναζητήσεις!
2. Συγκρίνει τα προγράμματα των ιατρών για να βρεί το πιο άμεσο ραντεβού.
3. Κλείνει το ραντεβού με το γιατρό Online και εντελώς Δωρεάν!

Έτσι, μια Online αναζήτηση μετατρέπεται αμέσως σε ραντεβού.

Ήδη 210 ιατροί έχουν γίνει μέλη του doctoranytime.gr ενώ νέοι γιατροί εγγράφονται καθημερινά!