Τώρα τα αγαπημένα σας προϊόντα CASTALIA με έκπτωση 28% αποκλειστικά στα φαρμακεία Pharma PLUS

Επιλέξτε για τις αγορές σας το δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS και επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερες τιμές που θα βρείτε στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα CASTALIA.
Κατά το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2010, η Castalia Laboratoires Dermatologiques αποχαιρετά το φθινόπωρο και υποδέχεται το χειμώνα με μια μοναδική προσφορά. Σε συνεργασία αποκλειστικά με τα φαρμακεία του δικτύου Pharma PLUS, προσφέρει έκπτωση 28% σε όλα τα προϊόντα της. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας προϊόντα Castalia κερδίζετε 15% έκπτωση στην αναγραφόμενη τιμή απευθείας στο ταμείο, καθώς και ένα επιπλέον 13% χρησιμοποιώντας την κάρτα συλλογής πόντων και προνομίων +plus card του δικτύου Pharma PLUS.

Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της Castalia συνδυάζουν πρωτοποριακές τεχνολογίες και καινοτόμα δραστικά συστατικά. Βασίζονται σε test υποαλλεργικότητας και μη φαγεσωρογόνου δυναμικού, πιστοποιούν τη δερμική ανοχή και την αποτελεσματικότητά τους μέσα από κλινικές και εργαστηριακές μελέτες, παράγονται και ελέγχονται κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της εθνικής και παγκόσμιας φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Οι σειρές της Castalia είναι οι:
• Sensial, για δραστική ενυδάτωση και ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας.
• Dermopur, για ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα της ευαίσθητης λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας.
• Chronoderm, για προληπτική και επανορθωτική δράση ενάντια στα σημάδια γήρανσης και φωτογήρανσης της ευαίσθητης επιδερμίδας.
• Helioderm, για αποτελεσματική πολυπροστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο.
• Lavilon, για εντατική φροντίδα των μαλλιών και του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής.
• Dermogiene, για την καθημερινή υγιεινή του σώματος και της ευαίσθητης περιοχής.

Αναζητείστε τη μοναδική αυτή προσφορά στα φαρμακεία Pharma PLUS με σήμα- κατατεθέν το σταυρό κάψουλα.