Υπέροχα δώρα για την γιορτή της μητέρας!

Επειδή στις 13 Μαΐου, γιορτάζουμε την πιο λατρεμένη γιορτή του χρόνου… Επειδή μας αρέσει να είμαστε γλυκές αλλά και κοκέτες μαμάδες… κι επειδή το Happybabies.gr λατρεύει τα μωρά μας, αλλά λατρεύει κι εμάς! Σας παρουσιάζουμε υπέροχα δώρα για … τον εαυτό σας! Μεγάλες χρωματιστές τσάντες και νεσεσέρ από την γαλλική εταιρία Lale και πολύχρωμα βραχιολάκια από την γαλλική Les Cleias για τις μαμάδες όλου του κόσμου! Σε χαρούμενα χρώματα, μοντέρνα σχέδια και κυρίως πολύ πρακτικά!

Take a look!

Ted-Bolas μεγάλη τσάντα για όλη την ημέρα ή και για τριήμερη εκδρομή! Χωράει τα πάντα! ‘Οταν η μανούλα στις μετακινήσεις της χρειάζεται να έχει μαζί της τα “πάντα” είναι η ομορφότερη λύση!! Στυλάτη και σε χαρούμενα χρώματα από την γαλλική εταιρία Lale Ted-Listras ριγέ μπεζ-λευκή τσάντα για να κρύβεται μέσα όοοολα τα παιχνιδάκια του μωρού, αλλά και τα καλλυντικά σας!

Ted-Peixe τσάντα σε πορτοκαλί-λευκό συνδυασμό! Καλοκαιρινή και πραγματικά ευρύχωρη!

Κι ασφαλώς, επειδή κάθε μητέρα χρειάζεται και το νεσεσέρ της, το Happybabies.gr σας προτείνει τα νεσεσέρ Elsa-Faixas και Elsa-Bolas, σε υπέροχα φωτεινά χρώματα από την γαλλική εταιρία Lale. Απαραίτητο αξεσουάρ για την μαμά αλλά και για την κόρη που θέλει να αποθηκεύει τα μικρά της αντικείμενα!

Και μην ξεχάσετε, όταν κάνετε την παραγγελία σας από το Happybabies.gr,να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι / discount coupon “LALE20” στο ταμείο. Ετσι, θα αποκτήσετε όποια τσάντα ή νεσεσέρ θέλετε με έκπτωση 20%!! Επίσης, στο Happybabies.gr, ρίξτε μια ματιά και στα πολύχρωμα βραχιολάκια για να ανεβάσετε ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας στα ύψη!

Το απόλυτο trend της μόδας φέτος το καλοκαίρι είναι πολλά χρωματιστά βραχιολάκια φορεμένα στο χέρι! Η γαλλική εταιρία Les Cleias μας προμηθεύει τα πιο όμορφα βραχιολάκια της φετινής σεζόν! Ρυθμίζονται και έτσι δεν έχουν μεγέθη, μπορούν να φορεθούν από μαμάδες και κορούλες!

Τέλος, αν θέλετε να συμπληρώσετε το καλοκαιρινό look επιλέξτε για το παιδάκι σας ένα παιδικό βαλιτσάκι από την ίδια σειρά και επωφεληθείτε της έκπτωσης 20%! Πέρα από τις μετακινήσεις του θα το χρησιμοποιήσει και για να φυλάει τα παιχνιδάκια του!

Όλοι αυτοί οι μοντέρνοι θησαυροί, σας περιμένουν στο αγαπημένο μας Happybabies.gr!