Υποδεχτείτε τα στρουμφάκια σε πλούσιες μοναδικές εκδόσεις!

Ο κόσμος μας είναι έτοιμος να στρουμφίσει φέτος τις γιορτές! Από τις 12 Δεκεμβρίου, οι λάτρεις των λιλιπούτειων μπλε πλασμάτων έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την διασκεδαστικές τους περιπέτειες σε διπλό DVD, διπλό BLU-RAY™ DISC και BLU-RAY™ 3D από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas. Στις διπλές εκδόσεις περιέχεται –εκτός από τις υπέροχες πρόσθετες στρουμφοπαροχές και παιχνίδια– μια χριστουγεννιάτικη στρουμφο-ιστορία, την καινούργια μίνι ιστορία των Στρουμφ, διάρκειας 22 λεπτών.
Κι αν νιώθετε ότι δεν στρουμφίσατε αρκετά, μη χάσετε το τέλειο δώρο για τις γιορτές, τη special holiday συσκευασία που συνοδεύεται με δώρο μια απίθανη φιγούρα Στρουμφ!

Η υπόθεση της ταινίας:

Όταν ο κακός μάγος Δρακουμέλ ανακαλύπτει το Στουμφοχωριό σε ένα δάσος κάπου στην Ευρώπη, τα καλόκαρδα Στρουμφάκια, προσπαθώντας να ξεφύγουν, βρίσκονται κατά λάθος από το μαγικό τους κόσμο στο δικό μας και… προσγειώνονται στη μέση του Σέντραλ Παρκ στη Νέα Υόρκη! Με ύψος όσο τρία μήλα και παγιδευμένα στο… Μεγάλο Μήλο (Big Apple), τα αξιολάτρευτα μπλε πλασματάκια ψάχνουν το δρόμο της επιστροφής, προτού πέσουν στα νύχια του πανούργου Δρακουμέλ. Η πραγματική περιπέτεια για τα Στρουμφάκια μόλις ξεκίνησε!
Μια απολαυστική περιπέτεια που συνδυάζει πανέξυπνα το ψηφιακό animation με το live action, σε σκηνοθεσία του εξπέρ στο είδος της οικογενειακής κωμωδίας Ράζα Γκόσνελ (‘Scooby-Doo’, ‘Beverly Hills Chihuahua’, ‘Home Alone 3’, ‘Δε Με Φίλησαν Ποτέ’).

Πρωταγωνιστούν οι Χανκ Αζάρια, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέιμα Μέις και Σοφία Βεργκάρα.
Τις φωνές τους στα αξιαγάπητα πλασματάκια με τα απίθανα στρουμφο-καμώματά τους, δανείζουν, μεταξύ άλλων, ο Τζόναθαν Γουίντερς, ο Άντον Γέλτσιν, ο Άλαν Κάμινγκ, και η Καλιφορνέζα pop star Κέιτι Πέρι σε πρώτη κινηματογραφική «εμφάνιση», ως η ναζιάρα Στρουμφίτα!

Στην ελληνική μεταγλωττισμένη βερσιόν ακούγονται οι Θανάσης Κουρλάμπας, Πέτρος Δαμούλης, Σίσσυ Χρηστίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Κώστας Δαρλάσης, Φώτης Πετρίδης, κ.α.