Φήμες θέλουν τη Ζιζέλ έγκυο στο δεύτερο παιδί

Τα αμερικανικά gossip περιοδικά έχουν αυτές τις μέρες έντονη φημολογία σχετικά με μια δεύτερη εγκυμοσύνη της Βραζιλιάνας καλλονής που είναι παντρεμένη με τον παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Τομ Μπράντι και έχουν ένα γιο τον Μπέντζαμιν που σήμερα είναι 3 ετών.

Η Huffigton Post πήρε θέση, γράφοντας ότι τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο δεν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγή, όμως η είδηση επιβεβαιώνεται και από φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού οι οποίοι δηλώνουν ότι η Ζιζέλ Μπούντχεν πράγματι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Πώς προέκυψε η είδηση; Λέγεται λοιπόν ότι υπάλληλοι γνωστού οίκου μόδας που συνεργάστηκαν μαζί της στα παρασκήνια πρόσφατης επίδειξης μόδας ανακάλυψαν την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της κατ’ τα άλλα καλλίγραμμης σταρ της πασαρέλας.

Κάποια άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το σούπερ μόντελ μοιράστηκε το μυστικό της με τον καλό της φίλο και τον διάσημο σχεδιαστή μόδας του οίκου Givenchy, Ρικάρντο Τίσι, καθώς επίσης και με στενά οικογενειακά της πρόσωπα, με αποτέλεσμα τα ευχάριστα νέα να διαρρεύσουν.