Φλόγα: Καμπάνια αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο

Από σήμερα 15 Φεβρουαρίου και μέχρι την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου η «Φλόγα» ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια μας καλεί όλους να στείλουμε sms στο 19454 για να βοηθήσουμε τα παιδιά με καρκίνο.
«Η ενέργεια αυτή που έχει ως σύνθημα «Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη σωστή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα», γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας.

Με την αποστολή ενός μηνύματος από το κινητό τηλέφωνο στον αριθμό 19454 καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η «Φλόγα» θα ενισχύεται με 1 ευρω τη φορά (η χρέωση του SMS είναι 1,23 ευρώ). Στα προγράμματα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια περιλαμβάνονται η λειτουργία υπερσύγχρονου ξενώνα για παιδιά από την περιφέρεια που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές των Νοσοκομείων Παίδων, η κατ΄ οίκον νοσηλεία παιδιών, η ψυχολογική υποστήριξη ασθενών παιδιών και γονέων, η λειτουργία σχολείου στον ξενώνα, η παροχή σύγχρονης τεχνολογικής υποδομής στα νοσοκομεία μέσω χορηγιών, η αποστολή γιατρών σε εξειδικευμένα σεμινάρια κ.α.”