Φορτίστε το NOKIA κινητό σας κάνοντας… πετάλι!

Φορτίστε το NOKIA κινητό σας κάνοντας… πετάλι!

Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε τη δυνατότητα να φορτίζετε την αγαπημένη σας συσκευή τηλεφώνου NOKIA ενώ κάνετε ποδήλατο; Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για το νέο gadget που λανσάρει στην ευρωπαική αγορά η γνωστή εταιρεία επιδιώκοντας να προσελκύσει τους λάτρεις του ποδηλάτου και της κινητής τηλεφωνίας.
Το κιτ φόρτισης περιλαμβάνει ένα φορτιστή Nokia, μια βάση για το κινητό και ένα δυναμό-μποτίλια (η συσκευή που μετατρέπει την κίνηση των πενταλιών σε ρεύμα για το κινητό). Ο φορτιστής διαθέτει ένα βύσμα 2 χιλιοστών και παρέχει 28 λεπτά ομιλίας για κάθε 10 λεπτά που κάνετε ποδήλατο με ταχύτητα ανάμεσα στα 6 και τα 50 χιλιόμετρα την ώρα. Τα πλαινά κρατήματα της βάσης του φορτιστή είναι από ελαστικό ούτως ώστε να προστατεύεται το κινητό από τους κραδασμούς και τα τυχόν χτυπήματα που μπορεί να προκληθούν κατά την ποδηλασία ενώ η βάση μπορεί να τοποθετηθεί κατά τέτοιο τρόπο στο τιμόνι ούτως ώστε ο ποδηλάτης να επιβλέπει τη διαδικασία φόρτισης αλλά και να ακούει μουσική από τα ηχεία. Ο φορτιστής είναι ειδικά κατασκευασμένος να αντέχει σε σκόνη, υγρασία και άσχημες καιρικές συνθήκες ενώ είναι συμβατός με μια ευρεία γκάμα κινητών τηλεφώνων NOKIA.
Φορτίστε το κινητό σας κάνοντας άσκηση, συνεισφέροντας το δικό σας λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.europe.nokia.com