- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Φτιάξε, καρδιά μου, το δικό σου παραμύθι…

[audio:http://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2009/12/paramythi.mp3|autostart=no]

Παιδάκια, πάρτε κόλλα και στυλό και γράψτε το δικό σας παραμύθι. Η αρχή του παραμυθιού θα είναι κοινή για όλους τους συμμετέχοντες.

Τίτλος παραμυθιού: «Η πιο τρυφερή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»

«Μια φορά και έναν καιρό στη Μαγική χώρα των Χριστουγέννων, δηλαδή στην Xmas-Land, μαζεύτηκαν τα ξωτικά, οι νεράιδες και τα παιδιά για να κάνουν συμβούλιο. Συμβούλιο γιατί λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, κάποιος έλειπε από την χαρούμενη παρέα, κάποιος σημαντικός! Τα ξωτικά και οι νεράιδες μετρούσαν ξανά και ξανά τα παιδάκια και πάντα έβγαζαν να λείπει ένα! «Πώς θα γίνει η μεγάλη γιορτή, αν λείπει ένα από τα παιδάκια μας;» είπε θλιμμένη η νεράιδα του χιονιού. Ποιος λείπει, ποιος λείπει; αναρωτιόντουσαν τα παιδάκια, κοιτάζοντας μια αριστερά και μια δεξιά… «Λείπει η μικρή Χριστινούλα από την Ελλάδα!» είπε ο Giovanni…

Έτσι θα ξεκινά το παραμύθι που θα γράψετε, γλυκά μου παιδάκια. Nα έχετε πάντα στο νου σας τη μικρή Χριστινούλα και πώς μπορείτε να βρείτε τρόπους που θα την οδηγήσουν στη Μαγική Χώρα των Χριστουγέννων λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή της γέννησης του Χριστούλη μας.

Θα χρειαστείτε άλλες 200 με 250 λέξεις για να γράψετε τη δική σας Χριστουγεννιάτικη Ιστορία. Θυμηθείτε ότι στο τέλος πρέπει στη Μεγάλη Γιορτή της Xmas-Land η μικρή Χριστινούλα να έχει βρει το δρόμο που θα την οδηγήσει στη Χαρά, που θα την οδηγήσει στη Μαγική Χώρα των Χριστουγέννων!

Και παιδιά, μην ξεχνάτε! Οι ιστορίες που θα προκριθούν θα δημοσιευτούν στο site του InfoKids.

O διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, όπου μετά όλες οι συμμετοχές που θα προκριθούν θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει με τη βοήθειά σας στις 5 Ιανουαρίου.

Οι νικητές που θα προκύψουν μέσα από την κλήρωση θα λάβουν τα εξής δώρα:

1) Ένα Σαββατοκύριακο (15-16 Ιανουαρίου) για μια τετραμελή οικογένεια στον ξενώνα Σχολαρχείο, που βρίσκεται στα Τζίντζινα του Πάρνωνα.

2) 3 διπλές προσκλήσεις για παιδικό θέατρο

3) 3 παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Libro

4) 3 παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

5) 6 παιδικά σετάκια καλλυντικών (3 σετ για αγόρια & 3 σετ για κορίτσια) από τα καταστήματα Aroma

6) 3 cd Λάχανα χ Χάχανα του Τάσου Ιωαννίδη από τους Μοντέρνους Καιρούς

7) 1 ολοκληρωμένη σειρά οικολογικών καθαριστικών προϊόντων myPlanet της εταιρείας Rolco

===============================================================

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το InfoKids.gr διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου οι νικητές θα κερδίσουν τα προαναφερθέντα δώρα, με δεκτές συμμετοχές απ’ την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009 έως και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010 (12:00μ.μ).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 25 αριθμούς της επιλογής του – 20 νικητές και 5 αναπληρωματικοί) θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο παιδιά έως 13 ετών, πλην των παιδιών των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, αποστέλλοντας τη συμμετοχής τους μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο παιδιού, ονοματεπώνυμο γονέα, e-mail) καθώς και το δικό τους παραμύθι (από 200 έως 250 λέξεις).
  • Οι συμμετοχές που θα προκριθούν θα δημοσιευτούν στο InfoΚids.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
  • Για να προκριθεί μια συμμετοχή θα πρέπει ο συμμετέχων να έχει συμπληρώσει σωστά όλα τα στοιχεία του και το παραμύθι του να είναι περίπου 200-250 λέξεις (χωρίς το κομμάτι της αρχής που σας δίνεται). Δεν θα πρέπει να έχει υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει όσες φορές θέλει στο διαγωνισμό, στέλνοντας βέβαια διαφορετικά παραμύθια. Έτσι αυξάνει τις πιθανοτητές του να κερδίσει.
  • Για την παραλαβή των δώρων οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Επίσης, τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του InfoKids.gr, στο σχετικό άρθρο. Εάν για οποιονδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν οι αναπληρωματικοί.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr. Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας του γονέα του οποίου το ονοματεπώνυμο έχει συμπληρωθεί στη φόρμα συμμετοχής.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων (εκτός από τη διαμονή στον ξενώνα Σχολαρχείο που ισχύει μόνο για το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου 2010) θα πρέπει να γίνει εντός 1ος μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

===============================================================

Έφτασε η ώρα της λήξης του διαγωνισμού.

Για σας που προλάβετε –εν μέσω διακοπών- να γράψετε το δικό σας παραμύθι, έφτασε η στιγμή της αγωνίας. Γιατί εμείς πρέπει να ομολογήσουμε πως λάβαμε πολύ όμορφα παραμύθια, με ιστορίες άλλοτε συγκινητικές και άλλοτε πιο αστείες, που πάνω απ’ όλα δείχνουν την ευαίσθητη ψυχή των παιδιών, αλλά και την έμφυτη τάση τους να πασπαλίζουν την ευαισθησία με μπόλικη δόση χαράς και αισιοδοξίας.

Αν είστε έτοιμοι λοιπόν για τη στιγμή της κλήρωσης το μεγάλου μας νικητή, αυτού που θα πάει με την οικογένειά του στον πανέμορφο ξενώνα Σχολαρχείο στα Τζίντζινα του Πάρνωνα, στείλτε μας ένα νούμερο από το 1 έως το 11.

Όλα τα υπόλοιπα παιδάκια που μας έστειλαν τα παραμύθια δεν θα μείνουν παραπονεμένα. Θα κερδίσουν σετ καλλυντικών, βιβλία και cd.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.
1, 2, 3… πάμε!

===============================================================

Νικητές του διαγωνισμού

1. Ιωάννα Νικολοπούλου το Σαββατοκύριακο (15-16 Ιανουαρίου) για μια τετραμελή οικογένεια στον ξενώνα Σχολαρχείο, που βρίσκεται στα Τζίντζινα του Πάρνωνα.
2. Μαρία Ηλιάδη 1 σετ καλλυντικών για κορίτσια από τα καταστήματα Aroma και 1 cd Λάχανα χ Χάχανα του Τάσου Ιωαννίδη από τους Μοντέρνους Καιρούς
3. Σπύρος Ζώνιος 1 σετ καλλυντικών για αγόρια από τα καταστήματα Aroma και 1 βιβλίο από τις Εκδόσεις Libro
4. Δημήτρης Βουτσαδάκης 1 σετ καλλυντικών για αγόρια από τα καταστήματα Aroma και 1 βιβλίο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός
5. Άννυ Νικολακοπούλου 1 βιβλίο από τις Εκδόσεις Libro
6. Κωνσταντίνα Ματζαριώτη 1 cd Λάχανα χ Χάχανα του Τάσου Ιωαννίδη από τους Μοντέρνους Καιρούς
7. Αρετή Βλάχου 1 σετ καλλυντικών για κορίτσια από τα καταστήματα Aroma
8. Νικόλας Ματζαριώτης 1 βιβλίο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός
9. Ιωάννης Νικολόπουλος 1 cd Λάχανα χ Χάχανα του Τάσου Ιωαννίδη από τους Μοντέρνους Καιρούς
10. Γεωργία Κουτσογεωργοπούλου 1 βιβλίο από τις Εκδόσεις Libro
11. Μαρία Κουτσογεωργοπούλου 1 βιβλίο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

===============================================================
Διαβάστε εδώ [2] τα δικά σας παραμύθια.
===============================================================