Φτιάξτε απίθανα πορτρέτα

Καλώς ήρθατε σε έναν υπέροχο κόσμο γεμάτο δώρα για όλους τους αγαπημένους. Ανάμεσα σε δώρα συγκλονιστικά για εσάς, το σύντροφό σας και τους φίλους σας, εμείς ανακαλύψαμε κάτι ιδιαίτερο και πρωτότυπο, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια δίνοντας την υπόσχεση για πολλές γλυκές αναμνήσεις τα επόμενα χρόνια. Κι αν αδημονείτε να μάθετε σε τι αναφερόμαστε, η πρότασή μας αυτή τη φορά αφορά υπέροχα πορτρέτα των παιδιών, μόνα τους, με εσάς, με τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά και με το αγαπημένο κατοικίδιο.
Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η φωτογράφηση των παιδιών σας θα γίνει σε επαγγελματικό, εξειδικευμένο studio, όπου φωτογραφίζονται γνωστοί καλλιτέχνες.
* Ο άριστα καταρτισμένος φωτογράφος αποθανατίζει τα παιδιά σε εκπληκτικές πόζες.
* Η εξειδίκευση του studio σε παιδιά θα δημιουργήσει τέλεια αισθητικά αποτελέσματα.
* Ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον και έντονο πνεύμα συνεργασίας από τους ειδικούς του χώρου.
* Δυνατότητα 100 φωτογραφήσεων μπροστά στο φακό με διαφορετικά δικά τους σύνολα.
* Επιλογή σας οι 20 καλύτερες φωτογραφήσεις με την υποστήριξη του φωτογράφου.
* Ρετουσάρισμα και ειδική επεξεργασία των 20 φωτογραφιών στο studio φωτογράφησης.
* Όλες οι φωτογραφίες παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή άμεσα.
* Δημιουργία 2 πορτρέτων 30×20 από επιλεγμένες φωτογραφίες σε συνεννόηση με το φωτογράφο.
* Διάρκεια φωτογράφησης περίπου 3 ώρες.
* Καφές και αναψυκτικά στη διάθεση όλης της οικογένειας κατά τη διάρκεια της εμπειρίας.

Τα παιδιά σας πρωταγωνιστές μπροστά στο φακό
* Τα χρόνια περνούν και τα προσωπάκια των παιδιών μας χάνουν την παιδικότητα τους. Αποτυπώστε σε μία σειρά καταπληκτικών φωτογραφιών και κρατήστε σαν φυλακτό τη παιδική τους ηλικία σε μιά χρονική στιγμή που πολύ γρήγορα θα γίνει παρελθόν.
* Χαρίστε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας την εμπειρία της φωτογράφησης σε ένα επαγγελματικό studio, όπου φωτογραφίζονται γνωστοί καλλιτέχνες. Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας στο studio φωτογράφησης, ένα χαρούμενο περιβάλλον, όπου ο άριστα καταρτισμένος φωτογράφος με κατάλληλους χειρισμούς θα εκμαιεύσει από τα παιδιά την τσαχπινιά τους, το χαμόγελό τους και την αθωότητα που μόνο τα παιδιά ξέρουν να εκπέμπουν.
* Απολαμβάνοντας καφέ και αναψυκτικά, εσείς και τα παιδιά σας θα παρακολουθήσετε την προετοιμασία της διαδικασίας για την φωτογράφηση και όταν τα παιδιά είναι έτοιμα θα σταθούν μπροστά στον φακό με πολύ κέφι. Χαρείτε τους συνδυασμούς που θα γίνονται μεταξύ τους κάτω από το επαγγελματικό βλέμμα του καλλιτέχνη-φωτογράφου μπροστά στην κάμερα, γελάστε με το ύφος τους και το νάζι τους. Μπορούν να αλλάξουν ρούχα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ώστε να υπάρχουν διαφορετικές επιλογές και μία ποικιλία κατά τη διάρκεια των 100 φωτογραφήσεων.
* Ο φωτογράφος θα σας παρουσιάσει το σύνολο των φωτογραφιών, για να διαλέξετε τις 20 καλύτερες.

Οριο ηλικίας
Η εμπειρία της φωτογράφησης απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα.
Καιρός
Ο καιρός δεν επηρεάζει την διαδικασία της φωτογράφησης, επειδή υλοποιείται μέσα σε studio.
Διάρκεια
Ολη η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες. Η διάρκεια εξαρτάται από τις επιλογές σας.
Ένδυμα
Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας μερικά διαφορετκά σύνολα ρούχων και αγαπημένα αξεσουάρ των παιδιών, ώστε να έχουν επιλογές μπροστά στην κάμερα.
Αριθμός ατόμων
Η εμπειρία αφορά όλα τα παιδιά της οικογένειας.
Φίλοι
Φίλοι ή συγγενείς είναι ευπρόσδεκτοι στον χώρο.
Διαθεσιμότητα
Ολες τις ημέρες της εβδομάδας. Η ώρα της φωτογράφησης σας θα καθοριστεί κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο του studio.
Γενικές πληροφορίες
Εάν επιθυμείτε ένα συγκεκριμένο look για τα παιδιά σας, μπορείτε να φέρετε μαζί σας φωτογραφίες δικές τους ή από περιοδικό για να δείξετε τι ακριβώς θέλετε. Οι ειδικοί θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν ακριβώς αυτό που ονειρεύεστε και να το υλοποιήσουν.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας βρίσκεται στη διάθεση σας από Δευτέρα έως Παρασκευή,
9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. στο 210 – 95 88 560.
http://www.dreamdays.gr