- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Χαρούμενα και χρωματιστά τα λονδρέζικα γραφεία της Google

Τέτοια γραφεία δεν υπάρχουν πολλά ανά τον κόσμο. Πολύχρωμα, νεανικά, χρηστικά, χαλαρωτικά. Επομένο είναι όταν τα εν λόγω γραφεία διαθέτουν αίθουσα χορού, γυμναστήριο, στούντιο μασάζ, κήπο και πολλά δωμάτια χαλάρωσης. Τα νέα γραφεία της Google στο Λονδίνο προφανώς βάζουν πλώρη για τον τίτλο των πιο χαρούμενων γραφείων και όλοι οι υπόλοιποι μένουμε εκστατικοί να ζηλεύουμε την τύχη των εργαζομένων στο χώρο.

Το κτίριο βρίσκεται στο Covent Garden και πραγματικά, όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι “πειρασμοί” που τους παρέχονται για να σηκωθούν από τα γραφεία τους είναι στην κυριολεξία πάρα πολλοί. Εδώ όμως φαίνετα ιότι κρύβεται και το κλειδί της απόδοσής τους. Τι λέτε;

Οι αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου πήραν το «πράσινο φως» να φτιάξουν εν λευκώ έναν μοναδικό χώρο εργασίας και το αποτέλεσμα είναι μία έκρηξη χρωμάτων.

Υπάρχει μέχρι κι ένας χώρος σαν… περιβολάκι, όπου το προσωπικό μπορεί να καλλιεργήσει ό,τι θέλει και ειδικός χώρος για να αερίζουν τα ιδρωμένα ρούχα τους όσοι έρχονται στη δουλειά με ποδήλατο.

Υπάρχουν επίσης θεματικά δωμάτια όπως το «Google Green» και το «Grannies Flat» με… κουνιστές πολυθρόνες.

Το χρώμα κυριαρχεί και στις αίθουσες συνεδριάσεων με πολύχρωμες ταπετσαρίες και χρωματιστά έπιπλα.