- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ απ’ τα χεράκια σας

Οι γιορτές πλησιάζουν και μαζί και οι σχετικές προετοιμασίες όχι μόνο για το σπίτι αλλά και για το τι θα φορέσουμε τη βραδιά του ρεβεγιόν. Ένα εκθαμβωτικό μανικιούρ δεν θα μπορούσε να λείπει από το εορταστικό look. Φτιάξτε μόνες σας γρήγορα και εύκολα πρωτότυπα γιορτινά σχέδια μανικιούρ και λάμψτε από την κορυφή έως τα νύχια!

“Χιονισμένα” νύχια

Κλέψτε τις εντυπώσεις στα εορταστικά ρεβεγιόν κάνοντας μόνες σας ένα χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με νιφάδες χιονιού. Θα χρειαστείτε ένα βαθύ μπλε και ένα λευκό βερνίκι και ένα λεπτό πινελάκι nail art για σχέδιο.

Ξεκινήστε περνώντας δύο φορές το μπλε βερνίκι. Όταν στεγνώσει ξεκινήστε το σχέδιο με το λευκό βερνίκι. Με το πινελάκι τραβήξτε τρεις γραμμές από την άκρη του νυχιού έως τη μέση και σχηματίστε ένα ευρύ “V” στο πάνω μέρος και άλλο ένα ακριβώς από κάτω.

Γλυκά σαν καραμέλα

Κάντε τα νύχια σας να μοιάζουν με καραμελωτά μπαστουνάκια. Για αυτό το μανικιούρ θα πρέπει να έχετε σταθερό χέρι (ή τη βοήθεια κάποιου άλλου προσώπου). Θα χρειαστείτε ένα περλέ λευκό βερνίκι και ένα φωτεινό κόκκινο.

Σχηματίστε δύο παράλληλες καμπυλωτές γραμμές με το κόκκινο βερνίκι με τη βοήθεια ενός πινέλου nail art και στη συνέχεια γεμίστε το κενό ανάμεσα στις γραμμές με το κόκκινο χρώμα. Σχηματίστε άλλες δύο δίνες, με απόσταση μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική και στη συνέχεια γεμίστε τα κενά με το λευκό βερνίκι.

Λαμπερά σαν πακέτα δώρων

Φτιάξτε ένα λαμπερό μανικιούρ στη χρωματική παλέτα των Χριστουγέννων. Θα χρειαστείτε λευκό, κόκκινο, πράσινο και χρυσό βερνίκι και ένα πινέλο nail art.

Ξεκινήστε σχηματίζοντας μαι χοντρή διαγώνια γραμμή στο κέντρο του νυχιού με το χρυσό. Κάτω από αυτό περάστε με όποια σειρά θέλετε τα υπόλοιπα βερνίκια σχηματίζοντας με το πινελάκι γραμμές.