- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα παιδιά που μας χρειάζονται όλους

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα έχουν στις 8 και 9 Δεκεμβρίου την ευκαιρία να μπουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα με ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο bazaar για παιδιά. Συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η «Αγκαλιά», ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, σας προσκαλούν μαζί με τα παιδιά σας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136, Αθήνα) για να ψωνίσετε, να διασκεδάσετε και, φυσικά, να προσφέρετε με όποιον τρόπο μπορείτε.

Πιο αναλυτικά, από τις 10 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 8 το βράδυ της Κυριακής θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα ψώνια των γιορτών επιλέγοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες πρωτότυπα και χειροποίητα προϊόντα. Ανάμεσα στους εκθέτες θα βρίσκονται γνωστά και αγαπημένα brands, όπως Bella&Co (αξεσουάρ μαλλιών), Diapercakes («κέικ» από πάνες), Mammy’scakes (γλυκά), TalinZakian (ρούχα, τσάντες, παπούτσια), Pitsiriki (ρούχα και παπούτσια), Q-ties Toys (παιχνίδια), Fuzzibunz (υφασμάτινες πάνες), Eκδόσεις Ουράνιο Τόξο (βιβλία), AFleurdelô (κοσμήματα), Fingertips (αξεσουάρ) κτλ. Φυσικά, ανάμεσά τους θα βρίσκεται και το λατρεμένο μας Lilaboo, το ηλεκτρονικό μαγαζάκι που εδώ και μερικούς μήνες έχει βαλθεί να γεμίσει την ζωή κάθε ελληνικής οικογένειας με χρώμα, φαντασία και εκκεντρικότητα!

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από διάφορες δραστηριότητες. Θα υπάρχει ένα τραπεζάκι για να κάτσουν, να γνωριστούν και να ζωγραφίσουν. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ζωγραφική προσώπου και να δουν μπαλόνια να αποκτούν σχήμα και μορφή (Σάββατο 11-14 και 16-19 και Κυριακή 11-14). Τέλος, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου ο αγαπημένος άγιος των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης, θα είναι εκεί για να ακούσει τις επιθυμίες των μκρών μας φίλων και να τους χαρίσει μπαλόνια από ήλιο.

Δεν θα είναι τέλεια;! Εμείς πάντως θα πάμε οπωσδήποτε για να τα δούμε όλα αυτά από κοντά αλλά και για να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε σε μη προνομιούχους συνανθρώπους μας. Θα φέρουμε ρούχα, παιχνίδια, φαγητό και, γενικά, ό,τι δεν χρειαζόμαστε και είναι σε καλή κατάσταση. Άλλωστε ξέρετε τι λένε: Εάν κάτι δεν σου χρειάζεται μην το πετάς, χάρισέ το!

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για παιδιά

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 – 136, Τ.Κ. 10553, Αθήνα / 8 και 9 Δεκεμβρίου

ΣΤ. MΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΘΗΣΕΙΟΥ

Σαββάτο 8 Δεκεμβρίου: 10 το πρωί με 10 το βράδυ
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου: 10 το πρωί με 8 το βράδυ.

Κάνε Like στο Facebook εδώ [2]