Χριστούγεννα με το μωρό τους!

Φέτος τα Χριστούγεννα, πολλές επώνυμες οικογένειες της showbiz θα τα περάσουν παρέα με το μωράκι τους. Γι’ αυτούς, η χρονιά που τελειώνει τους έφερε το καλύτερο δώρο: την έλευση του γλυκού τους πλάσματος!

Είτε πρόκειται για το πρώτο παιδάκι τους είτε για το δεύτερο, η χαρά τους είναι τεράστια!

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Η 29χρονη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της απέκτησαν τον Απρίλιο το πρώτο τους παιδί! Ο μικρός Λιάγκας junior, πρωταγωνιστής στις καρδιές τους, θα φωτίσει κάθε γιορτινή στιγμή τους! Να τους ζήσει και καλές γιορτές!

Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας

Η μόλις 2,5 μηνών κορούλα τους θα φωτίσει το σπιτικό τους από ευτυχία! Και οι δύο γονείς, δηλώνουν ότι φέτος θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους!

Κάτια Ζυγούλη – Σάκης Ρουβάς
Το λατρεμένο ζευγάρι της showbiz, θα περάσει τις γιορτές στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι του στο Νέο Βουτζά. Φέτος, ο Αγιος Βασίλης θα φέρει δώρα τόσο για την Αναστασία όσο και για τον νεογέννητο μπέμπη τους!

Γιώργος Λιανός – Ανθή Ανδροτσάκη
Η μόλις 3 μηνών μπέμπα τους θα είναι η πρωταγωνίστρια στο σπίτι τους φέτος τις γιορτές! Το χαμηλών τόνων ζευγάρι δηλώνει ότι θέλει να αποκτήσει ακόμα πολλά πολλά παιδιά. Ας είναι λοιπόν αυτή η ευχή τους στον Άγιο Βασίλη!

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης
Ακόμα ένα αξιολάτρευτο ζευγάρι, που θα υποδεχθεί το 2012, αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειάς του! Η γλυκιά Κατερίνα και ο Κρατερός, φέτος θα ακούσουν τα κάλαντα αγκαλιά με την 3 μηνών κορούλα τους!