Χρόνια Πολλά, τυχερή Barbie!

Η Barbie μεγάλωσε κι έγινε 50 ετών! Η τύχη όμως είναι με το μέρος της! Όχι μόνο παραμένει «κούκλα», έχει έναν υπέροχο Ken να τη λατρεύει αλλά μόλις της έκαναν δώρο γενεθλίων μια τεράστια – σε αληθινές διαστάσεις βίλα, 325 τ.μ., στο Μαλιμπού!

Συγκεκριμένα η εταιρία Mattel ανέθεσε πριν μήνες στο γνωστό διακοσμητή εσωτερικών χώρων Jonathan Adler να κατασκευάσει ό,τι πιο ονειρικό για τη Χρυσή Κούκλα. Κι ο Adler, το έπραξε!

Αφού μελέτησε προσεκτικά όλα τα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό της, δημιούργησε την εντυπωσιακή βίλα – η οποία ωστόσο δεν είναι ανοιχτή για το κοινό!

Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι η βίλα εσωτερικά είναι διακοσμημένη κυρίως με ροζ αντικείμενα: μαξιλάρια, καναπέδες, χαλιά… Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν βιτρίνες όπου εκτίθενται τα 25 vintage κομμάτια της Συλλογής που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 50 χρόνια ενώ στη γκαρνταρόμπα έχουν τοποθετηθεί 50 ζευγάρια ψηλοτάκουνες γόβες!

Σε ένα από τα σαλόνια, υπάρχει τραπέζι μπιλιάρδου με ροζ μπάλες και πολυέλαιος φτιαγμένος από τις χαρακτηριστικές ξανθιές Barbie μπούκλες!