Χόλιγουντ VS παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση!

Με σύνθημα «Οι Αληθινοί Ανδρες δεν αγοράζουν Κορίτσια» σταρ του Χόλιγουντ καλούν τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί απέναντι στην παιδική σεξουαλική δουλεία.

Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για τη νέα πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Αστον Κούτσερ και της συζύγου του, Ντέμι Μουρ (Demi and Ashton (DNA) Foundation) οι οποίοι θέλοντας να πολεμήσουν το τραγικό αυτό φαινόμενο, κάλεσαν τους συναδέλφους τους να βοηθήσουν.
Ανάμεσά τους ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Τζέιμι Φοξ, ο Σον Πεν, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Τομ Σέλεκ, ο Χάρισον Φορντ και ο Μπρους Γουίλις δέχθηκαν να αφυπνίσουν τις συνειδήσεις πρωταγωνιστώντας σε βίντεο όπου κάνουν διάφορες ανορθόδοξες εργασίες.

«Η υπόθεση είναι ότι η δουλεία είναι ένα θέμα του παρελθόντος. Αλλά υπάρχουν πολύ περισσότεροι σκλάβοι στον κόσμο σήμερα. Υπάρχουν 27 εκατομμύρια άνθρωποι που τους εκμεταλλεύονται ως δούλους» δήλωσε ο Αστον Κούτσερ στους δημοσιογράφους όταν παρουσιάζε την καινούρια καμπάνια η οποία όχι μόνο στρέφεται εναντίον της παιδικής πορνογραφίας και κάθε μορφής σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών αλλά και γενικότερα κατά του δουλεμπορίου ανδρών και γυναικών. Ενα πράγματι σκληρό και αδιανόητο φαινόμενο για το οποίο, όπως είπε και ο Κούτσερ, «δεν γίνεται να ζεις σε αυτόν τον κόσμο και να μην κάνεις κάτι γι’αυτό».
«Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κορίτσια. Τα προστατεύουν… Και εμείς στρατολογούμε αληθινούς άνδρες που έχουν το κουράγιο να σταθούν εναντίον αυτού του φαινομένου» συμπλήρωσε η Ντέμι Μουρ εξηγώντας την ιδέα της καμπάνιας που σκέφτηκε και υλοποίησε με τον σύζυγό της.