Αρχική Infokids Συνταγές Ψάρι με ντοματίνια στο τηγάνι

Ψάρι με ντοματίνια στο τηγάνι

Ένα πιάτο πλούσιο σε διατροφική αξία, που γίνεται εύκολα και γρήγορα σε ένα τηγάνι-γκριλιέρα. Ακόμα και τα πιο δύσκολα παιδιά δεν θα το αφήσουν στην ακρή αφού το ψάρι αυτό δεν έχει κόκαλα και βγαίνει τραγανό.

Υλικά

700 γρ. φιλέτο λευκού ψαριού
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
450 γρ. ντοματίνια
ρίγανη
δενδρολίβανο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το πασπαλίζουμε με 2 κουταλιές λάδι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια με το υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε αλατοπίπερο. Βάζουμε το ψάρι στη γκριλιέρα και το αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Ελέγχουμε εάν έχει ψηθεί καλά τρυπώντας το με ένα μαχαίρι και το βγάζουμε από τη φωτιά.

Στη συνέχεια βάζουμε τα ντοματίνια στη γκριλιέρα και τα ψήνουμε για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να σπάσει ελαφρώς η φλούδα τους.

Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε μαζί με το ψάρι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.