- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Όλα για τη μέλλουσα μαμά, το μωρό και το παιδί στη νέα συλλογή Prémaman

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Prémaman, με προϊόντα φροντίδας για τη μέλλουσα μαμά, το μωρό και το παιδί, παρουσιάζει τις νέες της προτάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2011.

Για εσάς που ετοιμάζεστε να φέρετε στον κόσμο μία νέα ζωή, η ανοιξιάτικη collection της Prémaman προσφέρει άνετα και ταυτόχρονα μοντέρνα ρούχα, ώστε να παραμείνετε κομψή και μοδάτη καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Χαρούμενα t-shirts, κομψές μπλούζες και αέρινες τουνίκ, συνδυάζονται μοναδικά με βολικά τζιν παντελόνια και φούστες.

Για το νεογέννητο αγγελούδι σας, η Prémaman δημιούργησε τη μωρουδιακή συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011. Λαμπερά χρώματα και υφάσματα από φυσικά υλικά, όπως βιολογικό βαμβάκι, αγκαλιάζουν στοργικά το κορμάκι του μωρού σας. Η συλλογή, διαθέτει μεγάλη ποικιλία βρεφικών ρούχων, που καλύπτουν τις ανάγκες του μωρού σας από τη μέρα της γέννησής του, ως και την ηλικία των 2 ετών.

Χάρη στη νέα παιδική συλλογή της Prémaman, εμπνευσμένη από τη φύση, το βλαστάρι σας χαίρεται ανενόχλητο το γλυκό ανοιξιάτικο καιρό και αξιοποιεί τον ελεύθερο καλοκαιρινό χρόνο δημιουργικά, με παιχνίδι και ατέλειωτες εξερευνήσεις. Ρούχα πρακτικά, ανθεκτικά και πάντα μοδάτα, σε πολλά σχέδια και μεγάλη ποικιλία θεμάτων, ντύνουν το παιδί σας με στυλ και άνεση.

Από τη μεγάλη γκάμα παιδικών ρούχων της Prémaman δε θα μπορούσαν να λείπουν χαρούμενα και πρωτότυπα μαγιώ, για τις καλοκαιρινές επισκέψεις και τα παιχνίδια στη θάλασσα, ενώ η συλλογή ολοκληρώνεται με χαριτωμένα πυτζαμάκια που κρατούν γλυκιά συντροφιά στον ύπνο του μικρού σας ήρωα.

Πρακτικά αξεσουάρ βρεφανάπτυξης εξασφαλίζουν το σωστό μεγάλωμα του παιδιού σας, ενώ μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών υπόσχεται τη δημιουργική του ανάπτυξη με απόλυτη ασφάλεια.

Τέλος, η συλλογή της Prémaman, περιλαμβάνει έξυπνες προτάσεις και λύσεις για να προσθέσετε ανοιξιάτικο τόνο στο χώρο του μικρού σας. Έπιπλα μοναδικού σχεδιασμού και εξαιρετικής ασφάλειας, διασφαλίζουν ευχάριστη ατμόσφαιρα και ιδανικές συνθήκες για το μεγάλωμα του παιδιού σας.

Επισκεφτείτε ένα από τα 40 της καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της γνωστής εταιρίας, εκείνα που εξυπηρετούν τις δικές σας ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες.

*Για να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της νέας συλλογής, επισκεφτείτε το site της Prémaman (www.premaman.gr. ) και ξεφυλλίστε τον online κατάλογο “Collections Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011” .