Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την εγκυμοσύνη

Συγχαρητήρια! Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις πλέον συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής. Εάν περιμένετε το πρώτο σας παιδί ή ακόμα κι αν πρόκειται για το τέταρτο, ίσως να αναρωτιέστε για όλες αυτές τις συναρπαστικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας καθώς και για το τι θα πρέπει να περιμένετε όταν αποκτήσετε μωρό.

Το βιβλίο “Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την εγκυμοσύνη” καθοδηγεί τους μελλοντικούς γονείς βήμα βήμα στα σημαντικά ζητήματα που τα περισσότερα βιβλία εγκυμοσύνης δεν αγγίζουν καν. Περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που αφορούν την προετοιμασία του οργανισμού σας για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό, την ανακούφιση από τους πόνους του τοκετού, τις πρώτες ανησυχίες για κάθε τρίμηνο της κύησης και πολλά άλλα.

Με ζεστασιά και χιούμορ το “Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την εγκυμοσύνη” σας καθησυχάζει ως προς τα δύσκολα ζητήματα της υπογονιμότητας, της εγκυμοσύνης υψηλού κινδύνου και των αποβολών, θα βρείτε επίσης χρήσιμα διαγράμματα και πίνακες με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα λεξιλόγιο όρων που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό και μια “γρήγορη ματιά” στη ζωή μετά το μωρό! Το βιβλίο Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την εγκυμοσύνη θα είναι η βίβλος σας για τον τοκετό και τη βρεφική ηλικία του μωρού σας!

Συγγραφέας: Douglas, Ann
Εκδότης: ΜΙΝΩΑΣ
Σελίδες: 540
ISBN: 9789606994432