Όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί σας στην κατασκήνωση!

Σε λίγες εβδομάδες, οι μικροί κατασκηνωτές μας θα πάρουν τη βαλίτσα τους και θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, στην κατασκήνωση που έχετε επιλέξει!

Η βαλίτσα όμως πρέπει να είναι γεμάτη χρήσιμα, πρακτικά αλλά και όμορφα αντικείμενα.

Σεντόνια, καπέλα, σαμπουάν, μαγιό… και φύγαμε!

Το Infokids.gr σας ετοίμασε μια λίστα με τα πιο ξεχωριστά απαραίτητα πράγματα!

Στο www.spitokosmos.gr βρήκαμε τα πιο χαρούμενα παιδικά σεντόνια, σε μεγάλες εκπτώσεις. Σας προτείνουμε το σετ σεντόνια ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ, από 100% βαμβάκι, διαστάσεων 170×260. Κι αν θέλετε υπάρχει και ασορτί κουβερλί!


Στο on line shop του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρείτε παιδικά βαμβακερά μπουρνούζια Smile, σε πολλά χρώματα. Για το μπάνιο του και για την κολύμβηση. www.hamogelo-eshop.gr.


Ενώ για τη θάλασσα, μπορείτε να του αγοράσετε μια από τις ιδιαίτερες πετσέτες θαλάσσης που έχει το www.spitioneiro.gr! Σας προτείνουμε αυτή την παιδική πετσέτα της εταιρίας KENTIA με τον αγαπημένο ήρωα BUGS BUNNY! Είναι 100% βαμβακερή και οι διαστάσεις της 75χ150.


Όσο για σαγιονάρες, στο Perfectoys.gr υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε οικονομικές τιμές! Ξεχωρίσαμε αυτές τις παιχνιδιάρικες σαγιονάρες με την αγαπημένη των κοριτσιών: Hello Kitty!


Κι επειδή στην κατασκήνωση τα παιδιά μας θα είναι ατελείωτες ώρες στον ήλιο, φροντίστε να τους δώσετε μαζί και ένα αντηλιακό μπλουζάκι από το www.sunprotectionclothing.gr! είναι τα μοναδικά ρούχα που προσφέρουν αποτελεσματική προστασία στα παιδιά και όχι μόνο, αφού μπλοκάρουν τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, και τις κρατάνε μακριά από το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών.

Βεβαίως μην ξεχάσετε να προμηθεύσετε το παιδί σας με αντηλιακά! Το Kids Trigger Sun Spray, της NIVEA, έχει δείκτη προστασίας 50, είναι αδιάβροχο και δεν κολλάει. Ιδανικό για βαθιά, μακράς διάρκειας ενυδάτωση.

Κι επειδή καλά τα συγκεντρώσαμε όοοολα αυτά, το πρόβλημα είναι πού θα τα χωρέσουμε τώρα;;; Δείτε κι εσείς στο www.bagz.gr φανταστικές παιδικές βαλίτσες, πρακτικές και ευρύχωρες – για αγόρια αλλά και για κορίτσια! Αυτή η παιδική βαλίτσα Mc Queen, της Disney, είναι τύπου σκληρή, με τρόλεϊ.

Καλή διασκέδαση σε όλα τα παιδάκια που θα πάνε κατασκήνωση!