- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

“Όλη η Ελλάδα μία φανέλα!” για το EURO 2012

Τη φανέλα με την οποία θα αγωνισθεί η Εθνική Ομάδα στην επόμενη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (EURO 2012) παρουσίασε χθες η εθνική ομάδα έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Ρουβά!

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και η Adidas, με σύνθημα “Όλη η Ελλάδα μία φανέλα!” ο δημοφιλής τραγουδιστής παρέδωσε συμβολικά στον προπονητή της Εθνικής, Fernando Santos, τη νέα φανέλα για γούρι, και κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει με την αγάπη του την ομάδα.

«Φέτος, περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τη χαρά μιας διεθνούς επιτυχίας που θα μας ανεβάσει ψηλά» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής. «Αυτή η φανέλα θα ιδρώσει» είπε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Από την μεριά των διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φορούσαν την λευκή φανέλα, μίλησε ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δήλωσε, «Εξαιρετική η νέα φανέλα! Ελπίζουμε να την αγαπήσετε όλοι σας, όπως κι εμείς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Euro».

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές και τον σταυρό της ελληνικής σημαίας που αποτυπώνεται ανάγλυφα σε όλο το μήκος του μπροστινού μέρους της φανέλας.

Η εντός έδρας (λευκή) εμφάνιση διατηρεί τα κλασικά χρώματα του λευκού και του μπλε, ενώ για πρώτη φορά η εκτός έδρας (μπλε) εμφάνιση περιλαμβάνει τρία χρώματα: το βαθύ μπλε και το λευκό που πλαισιώνονται από το γαλάζιο.

Δείτε παρακάτω το promo video για τη νέα φανέλα της Εθνικής