Αρχική Uncategorized 1η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων στο Σύνταγμα!

1η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων στο Σύνταγμα!

Με σημαία το μήνυμα της εκστρατείας: “Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;” Το Σάββατο 21 Μαΐου στη 13.00, τα καταστήματα Public καλούν φανατικούς βιβλιόφιλους και μη, να συμμετέχουν στην 1η γιορτή ανταλλαγής βιβλίων που διοργανώνεται στο Public στο Σύνταγμα. Μια δράση στο πλαίσιο της εκστρατείας του Public για τη διάδοση της ανάγνωσης
με διάθεση εορταστική με στόχους: την κινητοποίηση μεμονωμένων ατόμων η ομάδων και την εξοικείωση των αναγνωστών με την ιδέα της δημόσιας ανταλλαγής βιβλίων και απόψεων, το Public σας καλεί να διαλέξετε από τη βιβλιοθήκη σας τα βιβλία που αγόγγυστα θα μπορούσατε να αποχωριστείτε προκειμένου να τα ανταλλάξετε με αυτά κάποιου άλλου αναγνώστη.
Στη Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων, τη μουσική επιλέγει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ζερβός (RED FM).
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, που έχει ξεκινήσει το Public (υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου), για την διάδοση της ανάγνωσης θα ακολουθήσουν δράσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, λαμβάνοντας υπόψη και αξιοποιώντας την εγχώρια και διεθνή εμπειρία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.