Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους 1η γιορτή ανταλλαγής βιβλίων στο Σύνταγμα!

1η γιορτή ανταλλαγής βιβλίων στο Σύνταγμα!

Το Σάββατο 21 Μαΐου στη 13.00, τα καταστήματα Public καλούν φανατικούς βιβλιόφιλους και μη, να συμμετέχουν στην 1η γιορτή ανταλλαγής βιβλίων που διοργανώνεται στο Public στο Σύνταγμα.

• Με σημαία το μήνυμα της εκστρατείας: Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;
• με διάθεση εορταστική
• με στόχους: την κινητοποίηση μεμονωμένων ατόμων η ομάδων και την εξοικείωση των αναγνωστών με την ιδέα της δημόσιας ανταλλαγής βιβλίων και απόψεων, το Public σας καλεί να διαλέξετε από τη βιβλιοθήκη σας τα βιβλία που αγόγγυστα θα μπορούσατε να αποχωριστείτε προκειμένου να τα ανταλλάξετε με αυτά κάποιου άλλου αναγνώστη.

Στη Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων, την μουσική επιλέγει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Ζερβός (RED FM).
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, που έχει ξεκινήσει το Public (υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου), για την διάδοση της ανάγνωσης θα ακολουθήσουν δράσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, λαμβάνοντας υπόψη και αξιοποιώντας την εγχώρια και διεθνή εμπειρία.

Παρακαλούμε όποιον θέλει να συμμετάσχει στην εκστρατεία του Public για το βιβλίο είτε ιδιωτικά, είτε εκπροσωπώντας κάποια ομάδα, φορέα ή εταιρία να απευθυνθεί στο email: brc@odv.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.