Αρχική Περιβάλλον 1ο Γουφ-Φέστιβαλ στο Πάρκο Τρίτση (21-22/5)

1ο Γουφ-Φέστιβαλ στο Πάρκο Τρίτση (21-22/5)

Η Αδέσποτη Ζωή/ Stray Life σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη/ Earth Organization και την υποστήριξη του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης σας προσκαλεί να έρθετε με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας – δίποδα και τετράποδα – να περάσουμε μοναδικές στιγμές στο ωραιότερο άγνωστο πάρκο της Αθήνας, να ζήσουμε τη φύση μέσα στην πόλη μας, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε περισσότερα για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, μικρούς και μεγάλους για να γυμναστούμε στον λιγοστό καθαρό αέρα που έχει απομείνει στην πόλη μας, να απασχολήσουμε ευχάριστα με ζωγραφική και body painting τα πιτσιρίκια, να καλλωπίσουμε τα σκυλάκια μας και να παρακολουθήσουμε επιδείξεις από σχολή εκπαίδευσης σκύλων, να συμβουλευτούμε κτηνιάτρους για την καλύτερη φροντίδα των πιστών μας φίλων και να ενημερωθούμε σχετικά με τις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων.

Το 1ο Γουφ-Φέστιβαλ χαρακτηρίζεται και από μία άλλη καινοτομία: τα καλλιστεία της Αδέσποτης Ζωής, όπου θα βραβευτούν μεταξύ άλλων οι «καλύτερες» ημίαιμες ράτσες. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα προϊόντα του Stray Life καθώς και μεταχειρισμένα είδη από το bazaar μας για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν με πολύ καλή διάθεση, σπιτικά φαγητά και γλυκά και πολλά δώρα για τα πιτσιρίκια και τους τετράποδους φίλους μας!

Το πρόγραμμα του Γουφ-Φέστιβαλ:

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

12:00 – 14:00 Ποδηλατικός γύρος του πάρκου με δώρα για τους 3 πρώτους. Aφετηρία: «Βιβλιοπωλείο της Γης». Συντονιστής: Στέφανος Ιωαννίδης. Διοργάνωση: Blue Gym

17:00 – 18:00 Brazilian Samba-Axe Show και Latin Animation Show από τη χορευτική ομάδα της σχολής χορού Arte Movimento

18:00 – 19:00 Capoeira για μικρούς και μεγάλους με το group Abada Capoeira.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

11:00 – 14:00 Test χαρακτήρα για τους σκύλους των επισκεπτών. Επίδειξη βασικής υπακοής από το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων

17:00 – 19:00 Καλλιστεία σκύλων, με πρωτότυπους τίτλους και πολλά δώρα για τους τετράποδους φίλους μας αλλά και για εσάς. Διαγωνιστείτε για τους τίτλους Miss/Mr. Αδέσποτη Ζωή, Τα Καλύτερα 6 Πόδια (αφεντικό και σκύλος), και Καλύτερη Ημίαιμη Φάτσα.

Η Αδέσποτη Ζωή είναι ένα φιλοζωικό σωματείο που έχει κύριο σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε όλα τα επίπεδα. Τα ιδρυτικά του μέλη είναι άτομα γνωστά για τη φιλοζωική τους δράση και την εμπειρία τους σε αυτόν τον τόσο δύσκολο τομέα και στόχος τους είναι να ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τους νέους εθελοντές και τα ζώα που υποφέρουν. (www.stray-life.gr)

H Οργάνωση Γη είναι μια νέα ελληνική μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε με σκοπό την διάδοση της Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Νοημοσύνης (Environmental Social Intelligence – ESI), η οποία αποτελεί έναν διαφορετικό τρόπο κοινωνικής αντίληψης και συμπεριφοράς, που βασίζεται στην ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω στα σύγχρονα περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα. (www.organizationearth.org)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.