Αρχική InfoTeens Νέα 1ο ποδηλατικό Fashion Show στην Θεσσαλονίκη (29/5)

1ο ποδηλατικό Fashion Show στην Θεσσαλονίκη (29/5)

Πόσο όμορφοι δείχνουμε πάνω στο ποδήλατο; Με κεντρικό σύνθημα " Το ποδήλατο δεν είναι μόδα. Το ποδήλατο ακολουθεί την μόδα" σχεδιαστές ρούχων και καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, επιλέγουν τον τύπο ποδηλάτου που τους εκφράζει και ντύνουν την δική τους παρουσία στο πρώτο ποδηλατικό Fashion Show της Ελλάδας την Κυριακή 29 Μαίου στις 7 το απόγευμα στο χώρο της Ν.Παραλίας μπροστά στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Καθημερινοί ποδηλάτες, μεταφορφώνονται σε ιδανικά μοντέλα τα οποία πέραν του ότι μπορούν να μετακινηθούν γρήγορα, οικονομικά και οικολογικά θέλουν να δείχνουν και όμορφα. Παράλληλα, μπορούν να συμμετέχουν και εθελοντές με ελεύθερη επιλογή ως προς το ντύσιμο και τον τύπο του ποδηλάτου που θα χρησιμοποιήσουν.
Το Fashion On Wheels είναι μια επίδειξη μόδας με ποδήλατο που διοργανώνει το BikeRespect για να προβάλει αυτή την φορά, το ποδήλατο ως καθημερινό μέσο προσωπικής αισθητικής του καθενός και ως τρόπο επικοινωνίας με το άλλο φύλο. Ταυτόχρονα αυτή η κίνηση στηρίζει την αγορά της Θεσσαλονίκης προβάλλοντας καταστήματα του κέντρου και σχεδιαστές ρούχων. Η εκδήλωση τελεί υπό την εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ συμμετέχουν σχεδιαστές ρούχων και καταστήματα του κέντρου της πόλης, ποδηλατικά καταστήματα, εθελοντές- μοντέλα και καθημερινοί ποδηλάτες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω e-mail στο kosim2578@hotmail.com ή από το τηλέφωνο 2310 263 563.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.