Αρχική InfoTeens Sports 1ο Τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου (9/5)

1ο Τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου (9/5)

Ο Δήμος Καρπενησίου διοργανώνει για πρώτη φορά τουρνουά μπάσκετ και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους δημότες να δηλώσουν συμμετοχή. Κάθε δημότης, από όλες τις ενότητες του δήμου Καρπενησίου, μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να δηλώσει συμμετοχή, σε αυτό το νέο θεσμό. Η έναρξη του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση που θα βρίσκουν στο γραφείο Δημάρχου, στο δημαρχείο Καρπενησίου ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22370 21015, έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου.
Σε κάθε ομάδα μπορούν να δηλωθούν έως και 15 άτομα, τα οποία πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την ικανότητά τους να συμμετέχουν και τη φυσική τους κατάσταση. Επίσης, η ομάδα θα πρέπει να διαθέτει όνομα και διακριτικές εμφανίσεις, στοιχεία τα οποία και θα δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής.
Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 16:00-18:00 και 19:00-21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρπενησίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.