Αρχική Διαγωνισμοί 1 παιδάκι κερδίζει δωρεάν 12ήμερο πρόγραμμα στην κατασκήνωση Σκούρας

1 παιδάκι κερδίζει δωρεάν 12ήμερο πρόγραμμα στην κατασκήνωση Σκούρας

Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, είπαμε να ξεκινήσουμε τους διαγωνισμούς για δωρεάν συμμετοχή σε κατασκηνωτικά προγράμματα. Έτσι, το infokids.gr και η αθλητική κατασκήνωση Σκούρας διεξάγουν διαγωνισμό και προσφέρουν 1 δωρεάν συμμετοχή για 12 ημέρες στην κατασκήνωση την περίοδο του Αυγούστου. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 4 γεύματα/ημέρα και χρήση όλων των εγκαταστάσεων (αθλημάτων και δραστηριοτήτων).

Λίγα λόγια για την κατασκήνωση

Η Αθλητική κατασκήνωση Σκούρας είναι ένα πρότυπο αθλητικό και εκπαιδευτικό συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο των κατασκηνώσεων και της εκπαίδευσης. Βρίσκεται σε μια πευκόφυτη έκταση 120 στρεμμάτων, στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής και δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της μαγευτικής Κασσάνδρας.

Η κατασκήνωση φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι παιδιά ηλικίας 6-14 ετών προσφέροντας τους ένα πλούσιο σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες πρόγραμμα πάντα υπό την επίβλεψη των έμπειρων στελεχών της κατασκήνωσης. Συγκεκριμένα προσφέρουμε:
> 30 διαφορετικά αθλήματα και δραστηριότητες
> 3ωρο κυκλικό αθλητικό πρόγραμμα και ώρα hobby
> Διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως βραδιά κραυγής, διαγωνισμό τραγουδιού, κυνήγι θησαυρού, safari και πολλές άλλες.
> Το πρόγραμμα English Summer School που συνδυάζει τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών με την εκμάθηση Αγγλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.skourascamp.com

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαϊου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids η αθλητική κατασκήνωση Σκούρας διεξάγουν διαγωνισμό και προσφέρουν 1 δωρεάν συμμετοχή για 12 ημέρες στην κατασκήνωση την περίοδο του Αυγούστου. Δεκτές συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 4 Μαϊου στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1. 112 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Ο τυχερός νικητής είναι:

Λευτέρης Μώρος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.