Αρχική Διαγωνισμοί 1 τυχερός αναγνώστης κερδίζει το tablet eSTAR Finding Dory Case Wi-Fi που σας χαρίζει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

1 τυχερός αναγνώστης κερδίζει το tablet eSTAR Finding Dory Case Wi-Fi που σας χαρίζει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Αυτό το Πάσχα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Infokids.gr σας χαρίζουν το μοναδικό tablet eSTAR Finding Dory Case Wi-Fi για να ζήσετε… «αξέχαστες» περιπέτειες μαζί με τη Ντόρυ!

Το εντυπωσιακό  tablet eSTAR Finding Dory Case Wi-Fi με την… «ξεχασιάρα» Ντόρυ από την ταινία «Ψάχνοντας τη Ντόρυ» της Disney και της Pixar είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στα πιτσιρίκια για το Πάσχα.

Εκπλήξτε τους μικρούς της οικογένειας με αυτό το ξεχωριστό Tablet, που θα τους ξετρελάνει, προσφέροντάς τους μια αξεπέραστη εμπειρία σερφαρίσματος και παιχνιδιού που θα ζήλευαν και οι ενήλικες χρήστες.

Με οθόνη 7’’ HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow, ,εσωτερική μνήμη 8GΒ, θήκη σιλικόνης για προστασία από τα χτυπήματα και προεγκατεστημένα παιχνίδια, το φανταστικό αυτό tablet θα προσφέρει στους μικρούς φίλους της τεχνολογίας ατέλειωτες ώρες διασκέδασης παρέα με τη Ντόρυ και τον Νέμο.

Στα ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένες συσκευές και smart gadgets, όπως wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες, αλλά και αγαπημένα Smartphones, Tablets, laptops και αξεσουάρ.

Περισσότερα για το μοναδικό tablet eSTAR Finding Dory Case Wi-Fi μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να κάνετε στα παιδιά το καλύτερο πασχαλινό δώρο δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και να το διεκδικήσετε!

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι το «αξέχαστο» tablet eSTAR Finding Dory Case Wi-Fi με την… «ξεχασιάρα» Ντόρυ από την ταινία «Ψάχνοντας τη Ντόρυ» της Disney και της Pixar, που σας χαρίζει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ,  αξίας 69€.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι το «αξέχαστο» tablet eSTAR Finding Dory Case Wi-Fi με την… «ξεχασιάρα» Ντόρυ από την ταινία «Ψάχνοντας τη Ντόρυ» της Disney και της Pixar, που σας χαρίζει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αξίας 69€.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.saveandwin.gr, www.jaba.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 4.508 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο:

Βαγγέλης Λοΐζος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.