Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς 125 χρόνια Triumph, 125 πολύτιμα δώρα

125 χρόνια Triumph, 125 πολύτιμα δώρα

Για τα 125 χρόνια επιτυχημένης πορείας της, η Triumph γιορτάζει με τον εδραιωμένο –πλέον- διαγωνισμό έμπνευσης και δημιουργικότητας, Triumph Inspiration Award. Με θέμα του διαγωνισμού φέτος το «125 years celebrating women», οι σχεδιαστές καλούνται να εξυμνήσουν τις γυναίκες και την γυναικεία υπόσταση.

Ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Απριλίου, και θα συμπεριλαμβάνει ένα εντυπωσιακό catwalk show με τις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων. Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τις Ορσαλία Παρθένη, Genevieve Majari και Αλεξάνδρα Κατσαίτη. Όλο τον Μάρτιο, το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει online, στο site της Triumph την αγαπημένη του δημιουργία, παίζοντας ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την χώρα στον παγκόσμιο τελικό, που θα γίνει τον Ιούλιο του 2011 στο fashion week του Βερολίνου. Εκεί θα διεκδικήσει τη νίκη και την ευκαιρία να μετατρέψει την δημιουργία του σε εμπορικό κομμάτι της Triumph, με την βοήθεια της σχεδιαστικής ομάδας της εταιρείας. Η δημιουργία που θα κερδίσει, θα διατίθεται ως συλλεκτικό κομμάτι στα ομώνυμα καταστήματα όλου του κόσμου, από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.triumph.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.