Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 13η ελληνική εβδομάδα μόδας (30/3-3/4)

13η ελληνική εβδομάδα μόδας (30/3-3/4)

Εγκαινιάστηκε η 13η ελληνική εβδομάδα μόδας Athens Fashion Week (30/3-3/4) με μία σπουδαία φιλανθρωπική γιορτή. Τα χρήματα από την εναρκτήρια επίδειξη του Δημήτρη Ντάσιου, Dassios arabesque Fall-Winter 11-12, θα δοθούν για την ενίσχυση των σκοπών της παγκόσμιας οργάνωσης Make a Wish Ελλάδος. H Ελληνική Εβδομάδα Μόδας Athens Fashion Week, θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011, στο χώρο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, από την Athens Fashion Productions σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος καλωσόρισε τους δεκάδες δημιουργούς, που συμμετέχουν με έμπνευση και πάθος, και τους επισκέπτες της ελληνικής γιορτής της μόδας.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την εποπτεία του Ελληνικού Συμβουλίου Μόδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Yπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των κλαδικών οργανώσεων: ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων) και ΕΛΣΕΒΒΥΕ (Σύνδεσμος Υποδηματοποιών), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και ΕΒΕΑ.

Στη 13η διοργάνωση θα συμμετέχουν οι σχεδιαστές:

Andria, Aslanis, Cristina Nitopi, Corina Vladescu, Dimitris Dassios, De Light, Dimitri Zafiriou, Evangelos Kavathas, Kathy Heyndels, Lukas, Makis Tselios, Mina Stone, Nikos - Takis, Panos Apergis, Soo…Katerinalexandraki, Sotiris Georgiou, Paris Valtadoros, Vassilios Kostetsos, Alice Chatzipanagi και ομαδικό show από τους σπουδαστές των σχολών μόδας στην Ελλάδα.

H Ελληνική Εβδομάδα Μόδας θα παρουσιάσει επίσης πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου.

Πού και πότε: Τεχνόπολις > Γκάζι - Βοτανικός
Διεύθυνση: Πειραιώς 100
Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011, ώρες: 19:00
Παρασκευή 01 Απριλίου 2011, ώρες: 19:00
Σάββατο 02 Απριλίου 2011, ώρες: 18:00
Κυριακή 03 Απριλίου 2011, ώρες: 15:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.