Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς 13η Athens Fashion Week στο Γκάζι

13η Athens Fashion Week στο Γκάζι

Η Τεχνόπολις των Αθηνών στο Γκάζι, ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην πασαρέλα τους Έλληνες σχεδιαστές στο καθιερωμένο ραντεβού του Athens Fashion Week, από τις 30 Mαρτίου έως τις 3 Απριλίου.

Πρόκειται για την 13η διοργάνωση, που συνδυάζει τις επιδείξεις σχεδιαστών για τον χειμώνα 2011/2012, με τους σκοπούς του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make a wish» (Κάνε μία ευχή).

Για τον σκοπό αυτό τα έσοδα από τις προσκλήσεις των εγκαινίων στις 30 Μαρτίου, με την επίδειξη της συλλογής dassios arabesque 2011/2012, του γνωστού σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσιου, θα διατεθούν υπέρ του «Make a wish». Το ίδιο και ένα μέρος από τα έσοδα της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Ελαφρότητα του Είναι» ( Daphne Valente: Ligthness of Being 2), όπου 31 Έλληνες φωτογράφοι «καταθέτουν» τη δική τους ματιά πάνω στο ίδιο θέμα: Το χαρακτηριστικό μαντήλι με τα πλισέ, που σχεδιάζει η Δάφνη Βαλέντε.

Την έναρξη των εκδηλώσεων της 13ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας (Athens Fashion Week) θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 και ώρα 20:00, στο show: dassios arabesque Fall-Winter 11-12.

Πού: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, κτίριο «Κωστής Παλαμάς», Πειραιώς 100, Γκάζι
Πότε: από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.