Αρχική Νέα 15 Χρόνια Ένα Χαμόγελο για τα Παιδιά

15 Χρόνια Ένα Χαμόγελο για τα Παιδιά

15 χρόνια Χαμόγελο του ΠαιδιούΦέτος, το Χαμόγελο του Παιδιού γιορτάζει τα 15 του χρόνια. 15 χρόνια προσφοράς και ανεκτίμητης βοήθειας προς τα παιδιά. Γιατί τα προβλήματα των παιδιών είναι πολλά. Πολλά παιδιά έχουν ανάγκη ένα ζεστό σπιτικό, μια αγκαλιά, ένα «χαμόγελο». Οι άνθρωποι από το Χαμόγελο του Παιδιού προσπαθούν και θέλουν να δώσουν «χαμόγελο» σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και αγωνιούν, αν θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, κάθε φορά που ένα παιδί τους χρειάζεται.
Με αφορμή αυτά τα πολύτιμα χρόνια, που το Χαμόγελο προσπαθεί να προσφέρει τη ζεστή αγκαλιά του στα παιδιά, που το χρειάζονται, δύο προγράμματα στην τηλεόραση γιορτάζουν μαζί με τα παιδιά και τους ανθρώπους τους. Συγκεκριμένα,
το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 (ώρα 22.00 μ.μ.), η εκπομπή της ΝΕΤ και του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» θα φιλοξενήσει τα παιδιά μας και τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, ενώ
από τις 19/12/2009 έως 31/12/2009: Ο τηλεοπτικός σταθμός «ALTER» αγκαλιάζει και φέτος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προβάλλει το 15ετές έργο, τους τρόπους συμμετοχής και ενίσχυσής του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.