Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους 2η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων από τα Public

2η Γιορτή ανταλλαγής βιβλίων από τα Public

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 18.00, τα καταστήματα Public (www.public.gr) και το Public Book Face http://www.facebook.com/PublicBF καλούν ξανά φανατικούς βιβλιόφιλους και μη, να συμμετέχουν στην 2η γιορτή ανταλλαγής βιβλίων, που διοργανώνεται στο κατάστημα Public στη Γλυφάδα (Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη).

Έπειτα από την επιτυχημένη 1η Ανταλλαγή Βιβλίων που έγινε στο Σύνταγμα τον περασμένο Μάιο και είχε ως αποτέλεσμα την ανταλλαγή 500 βιβλίων μέσα σε μόλις 2 ώρες, τα Public (www.public.gr) και το Public Book Face http://www.facebook.com/PublicBF επεκτείνουν τη δράση ανταλλαγής βιβλίου και στη Γλυφάδα!

Με σημαία το μήνυμα της εκστρατείας: Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;, με διάθεση εορταστική και με στόχους: α) την κινητοποίηση μεμονωμένων ατόμων η ομάδων και β) την εξοικείωση των αναγνωστών με την ιδέα της δημόσιας ανταλλαγής βιβλίων και απόψεων, το Public (www.public.gr) και το Public Book Face http://www.facebook.com/PublicBF σας καλεί να διαλέξετε από τη βιβλιοθήκη σας τα βιβλία που θα μπορούσατε να αποχωριστείτε προκειμένου να τα ανταλλάξετε με αυτά κάποιου άλλου αναγνώστη.

Επισκεφθείτε την ενότητα ‘Συζητήσεις’ στη σελίδα Public Book Face (http://www.facebook.com/PublicBF), δηλώστε ποια βιβλία σας ενδιαφέρει να ανταλλάξετε και δώστε ραντεβού με άλλους αναγνώστες που πιθανά να θέλουν να τα αποκτήσουν στη 2η γιορτή ανταλλαγής βιβλίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.