Αρχική InfoTeens Νέα 2ος διαγωνισμός πρωτοεμφανιζόμενων θεατρικών συγγραφέων για νέους κάτω των 35 ετών

2ος διαγωνισμός πρωτοεμφανιζόμενων θεατρικών συγγραφέων για νέους κάτω των 35 ετών

Το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» της Μαίρης Ιγγλέση δίνει και πάλι «Βήμα Ελεύθερης Έκφρασης» σε πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς και προκηρύσσει διαγωνισμό θεατρικού έργου.
Το 2009 που ξεκίνησε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός με στόχο την υποστήριξη νέων συγγραφικών δυνάμεων, είχε δοθεί σαν θέμα έργου: «Η νεολαία και τα προβλήματά της». Είχαμε 17 συμμετοχές όπου επιλέχθηκαν να ανέβουν τα 4 πρώτα έργα.
Ανέβηκε: «Η μελαγχολία του πιγκουΐνου» της Ασημίνας Ρεβύθη. Αυτή την εποχή παίζεται το έργο: «Άσπρο, μαύρο και λίγο ροζ» της Τζένης Κουμπή. Έχουν προγραμματιστεί: «Τα αγκάθια» της Αμαλίας Λαλαζήση, «Καλό Σαββατοκύριακο» του Θανάση Λιούνη.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
1. Θέμα έργου: Ελεύθερο.
2. Ο συγγραφέας να μην έχει ξεπεράσει το 35ο έτος της ηλικίας του.
3. Έργο του να μην έχει ξαναπαρουσιαστεί στο θέατρο.
4. Η θεατρική διανομή του έργου του να μην ξεπερνά τα 5 πρόσωπα.
5. Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων – έργων ( 5 αντίγραφα): 28/2/2011στη διεύθυνση «ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» Λέσβου 8 & Απειράνθου, Κυψέλη (στάση Καλλιφρονά), ΤΚ 11256 ΑΘΗΝΑ. Τηλ. επικοινωνίας 2108645400, 2117052380-1.

Η επιλογή των έργων θα γίνει από πενταμελή καλλιτεχνική επιτροπή, για την οποία θα ενημερωθείτε με νέο δελτίο Τύπου.Τα έργα που θα επιλεχθούν θα ανέβουν με πλήρη υποστήριξη της παραγωγής τους από το θέατρό μας από τα τέλη Μαΐου 2011.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.