Αρχική InfoTeens Νέα 2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός YO-YO στο Athens Metro Mall (31/8-1/9)

2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός YO-YO στο Athens Metro Mall (31/8-1/9)

Eυχάριστα τα νέα για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του YO-YO, ενός παιχνιδιού που επιφυλάσσει διασκέδαση και ανάπτυξη ικανοτήτων για όσους το ασκούν. Είναι πρόκληση στον εαυτό σου και πρόσκληση σε άλλους. Είναι φυσική και φιλοσοφία. Είναι τρόπος ζωής και στυλ.

Εαν λοιπόν ασχολείσαι με το παιχνίδι αυτό ή έχεις την περιέργεια να ασχοληθείς τότε μην χάσεις τη ευκαιρία να δώσεις το "παρών" στον 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό YO-YO που θα διεξαχθεί στο Athens Metro Mall την Παρασκευή 31 Αυγούστου μέχρι το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου. Οι καλύτεροι Έλληνες YoYoplayers θα κοντραριστούν για τον τίτλο του καλύτερου παίχτη! Έλα να δεις αλλά και να συμμετάσχεις σε μίνι διαγωνισμούς για αρχάριους και να κερδίσεις δωρεάν Yo-Yos!!!

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα μοιραστούν δωρεάν yo-yos στους επισκέπτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 31 Αυγούστου 17:00-21:00
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 12:00-18:00

Athens Metro Mall
Λεωφ.Βουλιαγμένης 276, Αγ.Δημήτριος


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.