Αρχική Περιβάλλον 2ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον: «Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού»

2ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον: «Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού»

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Ελλάδα Καθαρή» καθιέρωσε από το έτος 2000 το Ετήσιο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο με σκοπό την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την συμμετοχή των νέων σε περιβαλλοντικά θέματα. Έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί με τεράστια επιτυχία έντεκα κατά σειρά Μαθητικά Συνέδρια.

Σε κάθε Συνέδριο που πραγματοποιείται συμμετέχουν 300-350 μαθητές, από διάφορα σχολεία δημόσια και ιδιωτικά. Οι μαθητές ενημερώνονται, εκπαιδεύονται και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικά θέματα. Μέχρι σήμερα στο Ετήσιο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο έχουν συμμετάσχει συνολικά περίπου 8400 μαθητές.

Το 12ο Μαθητικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 1η Μαρτίου 2010 ημέρα Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων - Αίθουσα «Τρίτσης» (Ακαδημίας 50). Επίσημοι προσκεκλημένοι της «Ελλάδα Καθαρή» είναι ο κος Άγγελος Αντωνόπουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, η κα Αννα Φιλίνη, Πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και ο κος Γιάννος Λιβανός, Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς.

Το συνέδριο θα ανοίξει με την ομιλία της η κα Κάρλα Μανωλοπούλου, Πρόεδρος της «Ελλάδα Καθαρή».

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

9.00 - 9.30 Έναρξη του Συνεδρίου με χαιρετισμούς από εκπροσώπους της «Ελλάδα Καθαρή» και των επίσημων προσκεκλημένων
9.30 - 11.30 Εισηγήσεις από τις εκπροσώπους ομάδες των σχολείων.
11.30 - 11.45 Διάλειμμα
11.45 - 13.45 Εισηγήσεις από τις εκπροσώπους ομάδες των σχολείων

  • Το Συνέδριο θα διεξαχθεί και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Βας. Όλγας 66).

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.