Αρχική InfoTeens Sports 2ο μπασκετικό πάρτι για την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι

2ο μπασκετικό πάρτι για την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι

Όταν η διασκέδαση συνδυάζεται με τη σταθερή και αταλάντευτη τάση για ενίσχυση της προσπάθειας των αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, τότε αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ με αμαξίδιο χαιρετίζει το 2ο μπασκετικό πάρτι, που γίνεται τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 22:00 στο b.e.d Club Balux, από το basketblog.gr, με την υποστήριξη της Active Media και την αρωγή της Globalsports.

Φέτος το πρόγραμμα θα ανοίξουν δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος. Στα πλατό θα παίξουν ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μάικ Μπατίστ, και ο κυπελλούχος Ελλάδας, Τζαμόντ Γκόρντον. Το πρόγραμμα θα "κρατήσει" το νεανικό και εξαιρετικά πετυχημένο συγκρότημα VEGAS, που για περισσότερες από δύο ώρες θα μας κρατήσει μουσική συντροφιά.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν παίκτες και προπονητές απ’ όλες τις κατηγορίες και τις βαθμίδες του ελληνικού μπάσκετ, γιατί εμείς δεν ξεχωρίζουμε τους πρωταγωνιστές ανάλογα με το "μέγεθος" της ομάδας. Για μας, κάθε άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό είναι… συμπαίκτης μας.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν προκειμένου για την ενίσχυση της δραστηριότητάς της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.