Αρχική InfoTeens Sports 2ο Τουρνουά Ξυλορακέτας στην Παραλία Παλαιού Φαλήρου (28-29/7)

2ο Τουρνουά Ξυλορακέτας στην Παραλία Παλαιού Φαλήρου (28-29/7)

Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, διήμερο τουρνουά ξυλορακέτας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου. Το αγαπημένο παιχνίδι της παραλίας με τους χιλιάδες φανατικούς φίλους στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου “Μπάτης OM.XΕΙ.KO” στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου. Τα γήπεδα του Μπάτη θα δώσουν αίγλη στο παιχνίδι, κερκίδα στους φιλάθλους και θα προφυλάξουν τους λουόμενους από δυνατές και …“αδέσποτες” μπαλιές.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου, ερασιτέχνες φίλοι της ρακέτας μπορούν να παίξουν παιχνίδια προκαθορισμένης διάρκειας μεταξύ τους, σε ομάδες των τεσσάρων παικτών, ανδρών, γυναικών ή μεικτών, με σκοπό την ευγενή άμιλλα και τη χαρά του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα όμως, θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να αξιολογήσουν αντικειμενικά τις επιδόσεις τους, κάνοντας χρήση εξειδικευμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα διαθέσει ο δημιουργός του συστήματος Valetudo Racket, Λάκης Ζώης.

Το διαγωνιστικό τμήμα, που θα αποτελείται από έμπειρους ρακετίστες από όλη την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου και θα αποτελέσει πόλο έλξης για φιλάθλους αλλά και τους λουόμενους της περιοχής. Οι παίκτες της ξυλορακέτας, θα χαρίσουν εντυπωσιακό και δυνατό θέαμα στους παρευρισκόμενους και θα διαφημίσουν το παιχνίδι. Παιχνίδι που βρίσκεται σε συνεχή πορεία ανόδου τα τελευταία χρόνια φλερτάροντας με τη εξέλιξή του σε επίσημο άθλημα.

Οι καλύτερες ομάδες βάσει των στατιστικών, ερασιτεχνικές και διαγωνιστικές, θα βραβευθούν στο τέλος της διοργάνωσης με την απονομή μεταλλίων, και όλες οι ομάδες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα.

Την Κυριακή κατά τη λήξη, θα κληρωθεί ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες, μια τριήμερη διαμονή στο Λουτράκι Κορινθίας, προσφορά του Mitzithras Hotel.

Η είσοδος και συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 24 Ιουλίου 2012 στο notiostomeas@gmail.com στο τηλέφωνο 2132100151 (ώρες 12.00-14.00) και στο 6986602022


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.