Αρχική Uncategorized 2ο Φεστιβάλ «Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη 2012» (6-12/8)

2ο Φεστιβάλ «Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη 2012» (6-12/8)

Άρχισαν με εντατικό ρυθμό οι προετοιμασίες για το 2ο Φεστιβάλ «Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη 2012» που θα φιλοξενηθούν σε επιλεγμένους για την ατμοσφαιρικότητά τους δομημένους και φυσικούς χώρους του γπεριβάλλοντος της Άνω Γατζέας και του Αγίου Γεωργίου Νηλείας.

Σταυροδρόμια καλντεριμιών, γιοφύρια, αυλόγυροι εκκλησιών και ξωκλησιών, αυλές αρχοντικών, μουσείων, και σπιτιών, παλιά παντοπωλεία ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν ιστορίες και εραστές της αφήγησης.

Οι εκδηλώσεις, μετά το περσινό αυγουστιάτικο επιτυχημένο τριήμερο που έτυχε εξαιρετικής απήχησης από τους απανταχού μικρούς και μεγάλους φίλους των λαϊκών παραμυθιών οι οποίοι ταξίδεψαν εντός και εκτός νομού Μαγνησίας για να ψυχαγωγηθούν μέσα από τον πολύτιμο διαχρονικό λόγο της σοφίας των απλών ανθρώπων, φέτος θα έχουν επταήμερη διάρκεια από 6-12 Αυγούστου με μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων πάντα με κεντρικό άξονα τα λαϊκά παραμύθια.

Αφηγήσεις για μικρούς και μεγάλους, εκθέσεις βιβλίου, φωτογραφίας, σκίτσου καθώς και παραμυθιακού ρούχου, έκθεση-αφιέρωμα για τα 200 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της συλλογής των αδερφών Γκριμμ, Θερινό Σχολείο Παραμυθιών για ενηλίκους, εργαστήρια και τιμητικές εκδηλώσεις θα είναι ο θεματικός κορμός του φεστιβάλ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.