Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια 2ο Φεστιβάλ Χορού Μονής Λαζαριστών (27/8-29/8)

2ο Φεστιβάλ Χορού Μονής Λαζαριστών (27/8-29/8)

Το Φεστιβάλ Xορού της Μονής Λαζαριστών επανέρχεται σε αυτή την δύσκολη περίοδο, επιμένοντας στη στήριξη της πιο εκφραστικής τέχνης. Δίνει τη δυνατότητα σε δημιουργούς και θεατές να εκφραστούν και να συμμετάσχουν με έναν πρωτότυπο όσο και δημιουργικό τρόπο. Αυτό που ονομάζουμε «σύγχρονος χορός» πιστεύουμε, ότι κυρίως χαρακτηρίζεται από πολυμορφία και μπορεί να φιλοξενεί διαφορετικά χορευτικά ρεύματα, αισθητικές και πειραματισμούς. Μπορεί να αντικρούονται και συνομιλούν το μεταμοντέρνο με το παλιό. Το ριζοσπαστικό, κάποτε εξπρεσιονιστικό και μίνιμαλ, να ενσωματώνει παραδοσιακά στοιχεία. Η απόσταση μεταξύ θεατή και καλλιτέχνη να καταλύεται.

Πάρτε μια γεύση:

http://www.youtube.com/watch?v=1oOSZV17n84

Αυτή την πολύμορφη διάσταση θέλουν να παρουσιάσουν με τον πιο ουσιαστικό τρόπο και έτσι το 2ο Φεστιβάλ Χορού της Μονής Λαζαριστών γίνεται μία πολύχρωμη παλέτα νέων και παλαιότερων δημιουργών.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:00μμ, τιμές εισιτηρίων: 5€ ,ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ Χορού της Μονής Λαζαριστών μπορείτε να το δείτε στο: http://www.monilazariston.gr/DEB866EA.el.aspx και στα τηλέφωνα: 2310 650.999 / 589.185


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.