Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδιά κερδίζουν από 1 μήνα δωρεάν συμμετοχή στα εργαστήρια που διοργανώνει το «Σπίτι της χαράς»

2 παιδιά κερδίζουν από 1 μήνα δωρεάν συμμετοχή στα εργαστήρια που διοργανώνει το «Σπίτι της χαράς»

Το «Σπίτι της χαράς» άνοιξε τις πόρτες του για τους μικρούς του φίλους και σας περιμένει! Ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη εμφάνιση στον χώρο του παιδικού βιβλίου, οι Εκδόσεις Αερόστατο δημιούργησαν έναν καινούριο πολυχώρο, αφιερωμένο εξολοκλήρου στα παιδιά. Στο «Σπίτι της χαράς» θα βρείτε παιδικούς τίτλους από όλους τους εκδοτικούς οίκους, όλη την γκάμα των ξύλινων οικολογικών παιχνιδιών της Plan Toys, τίτλους για γονείς και εκπαιδευτικούς και σχολικά βιβλία.
Και όχι μόνο…
Το «Σπίτι της χαράς» είναι μια στέγη βιβλίου και παιχνιδιού, και όπως κάθε φιλόξενο σπίτι θα κάνει πολλές εκδηλώσεις για τους μικρούς του φίλους.
Έτσι λοιπόν το infokids.gr σε συνεργασία με το «Σπίτι της χαράς» δίνουν τη δυνατότητα σε 2 παιδάκια (από 5 έως 8 ετών) να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ για 1 μήνα τα δημιουργικά εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού και Εικαστικών & Κατασκευών.

Πιο αναλυτικά…

Κύκλος Εικαστικών και Κατασκευών, έχει διάρκεια 2 μήνες και απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών. Γίνεται κάθε Παρασκευή στις 4.30 μ.μ.

Κύκλος του Θεατρικού Παιχνιδιού έχει διάρκεια 2 μήνες και απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών. Γίνεται κάθε Πέμπτη στις 4.30 μ.μ.

Πληροφορίες: Το Σπίτι της χαράς Τοσίτσα 1Α, Αθήνα τηλ. 210 8846570, -2, -4, κα Μαρία Παπανικολάου.

Ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις, τα εργαστήρια και τα προγράμματά στο www.tospititisxaras.gr. Και τηλ. 210 8846570, -2, -4.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το "Σπίτι της Χαράς" διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 νικητές θα κερδίσουν από 1 μήνα δωρεάν συμμετοχή στα εργαστήρια που διοργανώνει με δεκτές συμμετοχές από την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Βασιλική Ζάχου
2. Ιωάννα Δουκάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.