Αρχική Διαγωνισμοί 2 παιδιά κερδίζουν από 1 εβδομάδα δωρεάν στο summer camp του Παιχνιδαγωγείου

2 παιδιά κερδίζουν από 1 εβδομάδα δωρεάν στο summer camp του Παιχνιδαγωγείου

Το infokids.gr και το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 2 παιδιά από 1 εβδομάδα δωρεάν παρακολούθησης των προγραμμάτων του summer camp. Πιο συγκεκριμένα η προσφορά περιλαμβάνει:

· Συμμετοχή 1 εβδομάδα για 1 παιδί 3-6 ετών

· Συμμετοχή 1 εβδομάδα για 1 παιδί Δημοτικού

Αναλυτικά το πρόγραμμα του summer camp
Χαρούμενα, φωτεινά πρωινά καλοκαιριού στο Παιχνιδαγωγείο με δραστηριότητες για παιδιά από 3 έως και 12 ετών. Διαλέξτε δραστηριότητα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας και χαρίστε του την ευκαιρία να ζήσει μια διαφορετική καλοκαιρινή εμπειρία.

«Για σαφάρι ένα δελφίνι κι ένα μουσικό κοχύλι!» - Για παιδιά 3-7 χρονών
«Η ορχήστρα των κοχυλιών έβαλε τα καλά της, στρογγυλοκάθισε στα κοράλλια και ετοιμάστηκε για το καλοκαιρινό κονσέρτο! Μα τι κάνει ένα δελφίνι ντυμένο με καπέλο σαφάρι; Θα αφήσει την ορχήστρα να ξεκινήσει;»
Τα πρωινά του καλοκαιριού γεμίζουν στο Παιχνιδαγωγείο με μουσικές κοχυλιών, σαφάρι παιχνιδιών και πειραματισμούς κάθε ειδών!
Από 20/6 έως 8/7, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 08:30 - 15:30, παίζουμε και πειραματιζόμαστε με νερό, μαγειρική, κίνηση και ζωγραφική!

Κόστος:
1 εβδομάδα: 150€
2 εβδομάδες: 260€
3 εβδομάδες: 360€

«Summer Fun» - Για παιδιά Δημοτικού
Μόλις ο ήλιος ξεκινήσει για τη Δύση έρχεται η στιγμή για «Summer fun»!
Από 20/6 έως 1/7, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 17:30- 20:30, τα παιδιά φτιάχνουν κατασκευές με αληθινά εργαλεία, συνθέτουν τα δικά τους φωτορεπορτάζ, προπονούνται στα Αγγλικά παίζοντας, μαγειρεύουν δροσερές λιχουδιές και ψάχνουν το μοναδικό τους οικολογικό αποτύπωμα!

Κόστος:
1 εβδομάδα: 110€
2 εβδομάδες:190€
1 ημέρα: 25€

Κρατήστε τη θέση σας!

Παιχνιδαγωγείο
25ης Μαρτίου 61, 15451, Ν.Ψυχικό
τηλ: 2106724288
www.paixnidagogeio.gr
info@paixnidagogeio.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 24 Μαϊου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και το Παιχνιδαγωγείο προσφέρουν σε 2 παιδιά από 1 εβδομάδα δωρεάν παρακολούθησης των προγραμμάτων του summer camp, με δεκτές συμμετοχές έως και την Τρίτη 24 Μαϊου στις 2.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 825 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Ιωάννης Λανάρας

2. Νιόβη Αλιφεροπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.