Αρχική Διαγωνισμοί 20 αναγνώστες του infokids.gr κερδίζουν 4 εκπτωτικά πακέτα από τον Γιώργο Θεοφάνους και το Μουσικό Εργαστηράκι

20 αναγνώστες του infokids.gr κερδίζουν 4 εκπτωτικά πακέτα από τον Γιώργο Θεοφάνους και το Μουσικό Εργαστηράκι

Ο Γιώργος Θεοφάνους καλωσορίζει εσάς τους αναγνώστες του infokids.gr στο μουσικό εργαστήρι που έφτιαξε για να δείξει την αγάπη του προς τα παιδιά και τη μουσική. Εδώ τα παιδιά, από τα πολύ μικρά ακόμη, θα λάβουν τα πρώτα τους μουσικά ακούσματα, με στόχο να ξεκινήσει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μουσικής ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν από έμπειρους δασκάλους τη σωστή μουσική εκπαίδευση (δείτε περισσότερα εδώ).
Από την πλευρά του το infokids.gr θέλοντας να δείξει και αυτό έμπρακτα την αξία που έχει η μουσική στη ζωή των παιδιών ανέπτυξε μια φιλική σχέση με το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους και από κοινού προσφέρουν σε 20 τυχερούς αναγνώστες τα παρακάτω:

1) 20% έκπτωση στα 5μηνα προγράμματα Ημιτονάκια, Μιφάκια, Ντοράκια, Σολάκια (αφορά παιδιά από 3 έως 8 ετών)
2) 10% στο 5μηνο πρόγραμμα του Balanced Begginings (αφορά παιδιά από 0 - 2 ετών)
3) 10% στα Meditation CDS του Γιώργου Θεοφάνους αλλά και
4) 10% έκπτωση στην χρήση του χώρου για παιδικά πάρτι.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 20 νικητές θα κερδίσουν 4 εκπτωτικά πακέτα από τον Γιώργο Θεοφάνους και το Μουσικό Εργαστηράκι του με δεκτές συμμετοχές απ’ την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου (2:00 μ.).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του) θα επιλέξει τους τρεις τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α' βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο οι νικητές δεν θέλουν ή δε μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους τότε θα ενημερωθούν οι αναπληρωματικοί. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr .
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή των δώρων θα πρέπει να γίνεται εντός ενός μήνα απ’ τη δημοσίευση των νικητών.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Α. Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμούς από το 1 ως το 105 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Φυσικά δεν αποκλείετε τον εαυτό σας από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχετε λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

Οι 20 νικητές έχουν βρεθεί, δεν μένει παρά να διαβάσουν τα ονόματά τους και να επικοινωνήσουν με το Μουσικό Εργαστηράκι. Από εμάς Συγχαρητήρια!

Άννα Κουρδή

Μίνα Γαγλία

Ελένη Μπέκα

Μαρία Φυτά

Στεφανία Λουκίσα

Γωγώ Πηλού

Αθανασία Μαντζαρή

Ασπασία Αλεξανδρή

Γιώργος Παπασπύρου

Δημήτρης Μπαϊρακτάρης

Χαρίκλεια Κυμπρικτσή

Ελένη Δασκαλάκη

Αναστασία Πολίτη

Πολίνα Κουράκου

Γεωργία Στρατιδάκη

Helen Colman

Κατερίνα Δασκαλοπούλου

Χαρίκλεια-Κλαίρη Καντιάνη

Θεανώ Μάλλιαρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.