Θέατρο – Ο Σπανός & Ο Δράκος

Ο Σπανός και ο Δράκος - Θέατρο«Ο Σπανός και ο Δράκος» είναι ένα παραδοσιακό Κυπριακό παραμύθι. Το θεατρικό δρώμενο πραγματοποιείται από δύο ερμηνευτές, που παίζουν εναλλασσόμενους ρόλους κι έναν μουσικό που παίζει ζωντανά βιολί, μεταλλόφωνο, καλίμπα, κρουστά κ.λπ. Χαρακτηριστικά στοιχεία της είναι η έντονη συμμετοχή του σώματος και η χρήση μουσικών οργάνων. Η παράσταση διαρκεί 20 λεπτά κι αμέσως μετά ακολουθεί διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδιά-θεατές που αφορά στο παραμύθι που παρακολούθησαν.

Το σύνολο της διάρκειας του προγράμματος είναι 60 λεπτά.

Λίγα λόγια για την παράσταση
O Σπανός είναι ένα πολύ έξυπνο παλικάρι, που αναλαμβάνει να βοηθήσει ένα βοσκό, εξουδετερώνοντας το δράκο που του κάνει ζημιές!
Ο βοσκός, μάλιστα, του τάζει πως αν τα καταφέρει θα του δώσει τα μισά πρόβατά του! Σκαρφίζεται λοιπόν ο Σπανός διάφορα κόλπα προκειμένου να πετύχει το σκοπό του… Διάφορα κωμικά κι ευτράπελα συμβαίνουν, μέχρι ο Σπανός ν” αποδειχθεί όχι ο πιο δυνατός, αλλά σίγουρα ο πιο έξυπνος!

Συντελεστές

Σχεδιασμός Performance: Μαρίνα Βήλλου
Σπανός & Δράκος: Μαρίνα Βήλλου
Αφηγητής & Βοσκός: Φλώρα Σπύρου
Μουσική: Κύνθια Βουκουλίδου

Οι Εκδόσεις Άμμος και οι συνεργάτες τους συνεχίζουν με πολύ κέφι και επιτυχία τα θεατρικά δρώμενα και τα εργαστήρια που υλοποιούνται καθημερινά στο καινούριο τους χώρο, Κρυψώνα, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι, και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στην μοναδική για το είδος της παράσταση «Ο Σπανός και ο Δράκος».

Κρυψώνα, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι

Για παιδιά από 4 χρόνων έως 103!
Κάθε Κυριακή 15:30-16:30
Κόστος συμμετοχής 10 Ευρώ (16 Ευρώ με βιβλίο)

Η τηλεφωνική κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 213 004 02 44, site: www.krispona.gr , blog: http://omadamarmelada.blogspot.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.