Το Σάββατο 22 Μαΐου, στις 12.00, η παιδοπαρέα θα μαζευτεί ξανά στο Public, στην πλατεία Συντάγματος. Οι δραστηριότητες είναι πολλές, το κέφι στα ύψη και η φαντασία καλά κρατεί!
Α. Φτιάχνω τη δική μου Εφημερίδα!
Οι μικροί φίλοι του Public βάζουν φαντασία, χρησιμοποιούν διάφορα υλικά και.. «Η δική σου εφημερίδα πως θα ήθελες να ήταν;» Τα παιδιά, με τη βοήθεια της παιδικής εφημερίδας ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ θα μάθουν τον τρόπο λειτουργίας μιας εφημερίδας & μέσα από συγκεκριμένους ρόλους, θα συμμετάσχουν τα ίδια στην έκδοση μιας εφημερίδας, ενώ μέσα από δημιουργικό παιχνίδι θα ταξιδέψουν στον κόσμο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου (για παιδιά άνω των 6 ετών)
Σάββατο 22 Μαΐου, ώρα 13.30
Νεράιδες της οικογένειας «Φέγγο Ντε Λα Στέκο»
Δύο μοναδικά παραμύθια θα ζωντανέψουν οι συγγραφείς Άννα Βερούλη & Νίκος Μιχαλόπουλος. Νεράιδες αλλά και ένα διαφορετικό δρομάκι θα φωτίσουν το πιο χαρούμε μεσημέρι (για παιδιά άνω των 4 ετών)
Γράψτε το σχόλιό σας.
* Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζά (μικρά γράμματα).




