Η εμπειρία είναι μοναδική, γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία, επισκεφτείτε το. Φανταστείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε μια εξωτική καταπράσινη και ηλιόλουστη χώρα με πάρα πάρα πολύ νερό και ανά τόπους πινελιές παραμυθιού και μαγείας.
Προσθέστε τώρα, φοίνικες, εξωτικά φυτά, καλοκαιράκι, τρία ολόκληρα νησιά με δροσερά κοκτέιλ, μπαρ και djs να παίζουν ασταμάτητα, όλοι οι κάτοικοι αυτής της νεροπολιτείας να ουρλιάζουν και να πέφτουν από θεόρατες νεροτσουλήθρες! Επιπλέον, μια υδάτινη «παιδική χαρά» με νεροτσουλήθρες, πειρατικό πλοίο, spray toys, πολλά φουσκωτά παιχνίδια και συνεχή επίβλεψη από έμπειρους ναυαγοσώστες και νηπιαγωγούς. Και φυσικά πολλές δραστηριότητες μέσα και έξω από το νερό, που θα συναρπάσουν τα παιδιά. Τι λέτε, λοιπόν, φύγαμε;
Τιμές
Γενική Είσοδος: Καθημερινές 10€ – Σαββατοκύριακα 15€
παιδιά έως 3 ετών δωρεάν δωρεάν
παιδιά έως 6 ετών Καθημερινές 5€ – Σαββατοκύριακα 8€
μαθητές/φοιτητές Καθημερινές 8€ – Σαββατοκύριακα 10€
(δημοτικού,γυμνασίου,λυκείου)
Οικογενειακά Πακέτα
2 ενήλικες με 2 παιδιά έως 10 ετών 25 – 35
2 ενήλικες με 3 παιδιά έως 10 ετών 30 – 40
2 ενήλικες με 4 παιδιά έως 10 ετών 35 – 45
H χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας είναι δωρεάν.
Διατίθενται εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες και με σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες: Τηλ :2105576006 www.copacopana.gr
Για ηλικίες από:
1-3
3-5
5-9
9-12
12+
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: COPA COPANA 10:00-02:00 Πισίνες 10:00-19:30 Νεροτσουλήθρες 10:00-18:00 Μαγική Πόλη 10:00-23:00
Κόστος: Καθημερινές 10€ – Σαββατοκύριακα 15€ παιδιά έως 3 ετών δωρεάν δωρεάν
Διεύθυνση
12o χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, Γέφυρα Σχιστού, Χαϊδάρι
12 Σχόλια στο "Copa Copana: Η μαγική πολιτεία των παιδιών"
Γράψτε το σχόλιό σας.
* Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζά (μικρά γράμματα).





KATEVASTE THS TIMESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!heyyyyyy pou zeite??? OIKONOMIKH KRISI?!!!
Einai yperoxa sygoura tha perasete poly wraia!!Kalh diaskedash!!! :)
O timokatalogos exei allaksei!!!!
παιδια να ρωτισω οποιος ξερει ποσο θα ειναι η εισοδος αν παω αυριο καθημερινη! εχω και 2 παιδια μια κορη 4 χρ. και ο υιος 6χρ….
είναι ένας καταπληκτικός χώρος ο οποιος καλύπτει όλα τα γούστα.το σαββατοκύριακο επικρατεί βέβαια το αδιαχώρητο με αποτέλεσμα να μένουν αρκετοί δυσαρεστημένοι!γι αυτο θα πρότεινα σ αυτούς που μπορούν να πηγαίνουν καθημερινές που οι τιμές είναι σαφώς πιο προσιτές και ο κόσμος λιγοστός!
mono kala logia uparxoun kakes kritikes pou einai? opos i dikia mou?
perasa xalia to fagiito panakrivo ta souvlakia xalia kai h mousiki xeneroti
an exete xrono gia xasimo kai lefta gia petama pigenete
αν πατε στο copa copana..θα περασετε με λιγα λογια…ΤΕΛΕΙΑΑ! ειναι ενα φανταστικο μερος…καταλληλο για τα παιδια..στο οποιο θα χαρειτε πραγματικα με τη ψυχη σας..! ΜοΝΟ που..υπαρχει ενα μικρο προβλημα..! οι τιμες ειναι αρκετα «τσουχτερες» και αυτο δυσκολευει λιγο τα πραγματα! καλη διασκεδαση παντως! =Ρ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 5€ ΚΑΙ ΤΑ Σ/Κ 8€.ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΤΕ Θ ΑΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ
οντως πολυ ωραιος χωρος για ολους μικρους μεγαλους αλλα δυστυχως αρκετα υψηλες τιμες.λιγο πιο χαμηλα βρε παιδια διανυουμε δυσκολες μερες και θα επρεπε να το δειτε λιγο διαφορετικα και να χαμηλωσετε λιγο τις τιμες.ευχαριστω και ελπιζω να κανετε κατι και να μπορεσω να σας επισκεφτω με την οικογενεια μου.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Το copa copana ειναι ενας αρκετα διαμορφομενος χωρος ειδικος για παιδια αλλα και για νεους . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ γιατι σιγουρα ολοι συμφωνούν οτι οι τιμες δεν ειναι και τοσο καλές εφόσον πρέπει να χρυσοπληρώνουμε αυτά που πίνουμε ή αυτά που τρώμε!
Είναι όντως πολύ ωραία και ο γιός μου με εκλιπαρεί να πάμε κάθε καλοκαίρι γιατί περνάει υπέροχα.
Μόνη επισήμανση που θα ήθελα να κάνω σε άλλους γονείς είναι ότι τα Σ/Κ έχει ΠΑΡΑ πολύ κόσμο και οι ξαπλώστρες (τουλάχιστον αυτές που είναι κοντά στις πισίνες) είναι…απειλούμενο είδος. Καλύτερα δηλαδή να πάτε κατά τις 11 το αργότερο, ειδικά την Κυριακή. Στις μεγάλες νεροτσουλήθρες οπλιστείτε με υπομονή γιατί όσο περνάει η ώρα γίνεται το αδιαχώρητο από στρατιές εφήβων. Η παιδική πισίνα είναι όμορφη και -σχετικά- ήσυχη. Αν έχετε μικρά παιδιά κατευθυνθείτε εκεί.
Επίσης, πρέπει να είναι τουλάχιστον οι δύο γονείς ώστε ο ένας να μένει να προσέχει τα πράγματα όταν ο άλλος είναι με το παιδί ή τα παιδιά στη πισίνα. Τέλος, επειδή διανύουμε και περίοδο κρίσης, πάρτε χυμούς και τοστάκια μαζί για να μην τα χρυσοπληρώσετε στις καντίνες (η είσοδος στο πάρκο τα Σ/Κ είναι ήδη αρκετά «τσουχτερή».)
Έχετε υπόψιν σας τα παραπάνω και θα περάσετε κι εσείς και κυρίως τα παιδάκια σας τέλεια. Καλή διασκέδαση!