Αρχική Uncategorized Θέατρα «Τι Ωραίος που είναι ο Κόσμος!» και το «Παντζαράκι» στο Μικρό Πολυτεχνείο (από 26/9)

«Τι Ωραίος που είναι ο Κόσμος!» και το «Παντζαράκι» στο Μικρό Πολυτεχνείο (από 26/9)

Η θεατρική σεζόν για τους μικρούς φίλους ξεκινά με δύο πραγματικά πολύ καλές παραστάσεις, που απευθύνονται στα πιο μικρά παιδιά. Εμείς, θα είμαστε εκεί για να τις απολαύσουμε μαζί σας.
Α. Τι ωραίος που είναι ο κόσμος!
για παιδιά ηλικίας 2,5-5,5 ετών

«Μια φορά κι έναν καιρό, ο μικρός Χάρης που ζούσε σε μια μεγάλη πόλη, πήγε με τους γονείς και το σκύλο του μια βόλτα στο χωριό! Όμως ξαφνικά το μικρό σκυλάκι χάθηκε, κυνηγώντας μια πεταλούδα και ο Χάρης, παρόλα τα εμπόδια που του δημιουργούσε ο Φόβος του, αποφασίσει να το βρει!  Θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα γνωρίσει καινούριους φίλους, και το σημαντικότερο- θα νικήσει το Φόβο του και θα ανακαλύψει την ευτυχία και τη χαρά της ζωής!»

Μια παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ζαχαρία Σακκή, ενός πολυγραφότατου ηλικιωμένου συγγραφέα , τα παραμύθια του οποίου πρωτοεκδόθηκαν στην Ιταλία, διαβάστηκαν ύστερα σε ελληνικά σχολεία και τώρα ανεβαίνουν και στην ελληνική σκηνή!
Κείμενο: Ζαχαρίας Σακκής
Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Σκηνικά: Θοδωρής Κανάκης
Κατασκευή κούκλας: Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης
Παίζουν: Πέπυ Μοσχοβάκου, Γιώργος Αβραμίδης
Κάθε Κυριακή ώρα: 11.00
‘Εναρξη: Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου
Διάρκεια: 60 λεπτά
Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

Β. Το Παντζαράκι
Για παιδιά 3-6 ετών

Για τέταρτη χρονιά τα παιδιά φοράνε κουστούμια και μαζί με τους ηθοποιούς ζούνε την περιπέτεια του να μεγαλώνεις ένα παντζαράκι.
Μια φορά και έναν καιρό τρείς φίλοι ξεκίνησαν να πούνε  ένα παραμύθι. Στην πορεία όμως τσακώθηκαν! Ποιό  παραμύθι ήταν καλύτερο; Ένα τρομακτικό ή ένα τρυφερό; Και δεν θα γινότανε καν η παράσταση, αν δεν βοηθούσαν τα παιδιά! Έντεκα παιδιά από το κοινό, θα ανεβούν στην σκηνή θα φορέσουν τα ήδη έτοιμα κουστούμια και θα παίξουν μαζί με τους ηθοποιούς και τις κούκλες στην παράσταση, αφού κάνουν ειδική προετοιμασία πίσω από την σκηνή με έναν από τους ηθοποιούς! Το Παντζαράκι  απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3-6 ετών.
 Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση, στην οποία ουσιαστικά πρωταγωνιστούν 11 παιδιά από το κοινό, τα οποία υποδύονται 11 βασικούς ρόλους του έργου! Μαζί  τους ένα σκιάχτρο 2 ηθοποιοί και ένα παντζαράκι που μεγαλώνει καθ” όλη την διάρκεια της παράστασης…τόσο πολύ που χρειάζεται διαρκώς η  βοήθεια των θεατών  για να συνεχιστεί η ιστορία!

Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο βασισμένο σε λαικό ρωσικό παραμύθι
Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Σκηνικά: Ιρίνα Μπόικο
Παίζουν: Πέπυ Μοσχοβάκου, Γιώργος Αβραμίδης
Κάθε Κυριακή ώρα: 12.30
Εναρξη: Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου
Διάρκεια: 60 λεπτά
Εισιτήριο: 10 ευρώ

 Μικρό Πολυτεχνείο
Πλ. Ασωμάτων 7, Θησείο (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Θησείο)
 τηλ. 2103252998, 2103243306


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.