Αρχική Uncategorized Μουσείο σοκολάτας για τα 150 χρόνια σοκολάτα Παυλίδη (29-30/1)

Μουσείο σοκολάτας για τα 150 χρόνια σοκολάτα Παυλίδη (29-30/1)

Η σοκολάτα υγείας Παυλίδης φέτος γιορτάζει τα 150 χρόνια της και προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της σοκολάτας το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου σε ένα πρωτότυπο μουσείο σοκολάτας. Οι επισκέπτες του μουσείου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της διάσημης σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη όπου οι φοιτητές του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και, φυσικά, να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.
Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο. Στο χώρο του μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της Μ.Κ.Ο. «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Πού: Μουσείο Σοκολάτας Παυλίδη, Πειραιώς 135 (ακριβώς πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη)

Πότε: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.