Τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της προσφοράς στο TOMS Giving Wall @Golden Hall (1/4)

Τι σημασία έχει η λέξη «προσφέρω» για ένα παιδί; H TOMS και το Atticα μας προσκαλούν, το Σάββατο 1η Απριλίου από τις 12:00 έως τις 16:00 στο Golden Hall, να νιώσουμε την εμπειρία της προσφοράς μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι που σχεδιάσε σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό VYCA (Very Young Contemporary Art) για παιδιά και γονείς!

Στις αντίθετες πλευρές ενός μεγάλου μπλε ιδιαίτερου τοίχου, μικροί και μεγάλοι, ο ένας σε συνεργασία με τον άλλον (the giver & the recipient!) έχουν την ευκαιρία μέσα από την αλληλεπίδραση, τον αυτοσχεδιασμό και τη συνεργασία που προκαλεί το TOMS Giving Wall, να ζήσουν την προσφορά ως μια χαρούμενη, θετική καθημερινή πράξη.

Ένα εκπαιδευτικό, διαδραστικό έκθεμα 
με αναφορά στην αξία της προσφοράς!

Από το 2006 η ΤOMS έχει προσφέρει πάνω από 70 εκατομμύρια ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, έχει βοηθήσει να αποκατασταθεί η όραση 445.000 ανθρώπων, έχει συνεισφέρει στην πρόσβαση σε πόσιμο νερό για 400.000 εβδομάδες. Έχει βοηθήσει 70.000 μητέρες να γεννήσουν με ασφάλεια, αλλά και 44.000 νέους μέσα από τα προγράμματα για την καταπολέμηση του bullying στο σχολείο.

Golden Hall
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι
1ος όροφος