Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets 235 εκατομμύρια χρήστες παίζουν παιχνίδια στο Facebook

235 εκατομμύρια χρήστες παίζουν παιχνίδια στο Facebook

Όπως αποκάλυψε το αγαπημένο μας κοινωνικό δίκτυο Facebook, ο αριθμός των χρηστών που παίζει παιχνίδια στο κοινωνικό δίκτυο ανέρχεται πλέον στα 235 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 15% συγκριτικά με την περσινή χρονιά (205 εκατομμύρια).

Σημαντική ώθηση στην αύξηση αυτή φαίνεται πως έχει δώσει και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών Facebook App Center. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας, οι χρήστες έχουν 2.4 φορές περισσότερες πιθανότητες να κατεβάσουν κάποιο παιχνίδι από το App Center από ό,τι με το προηγούμενο σύστημα του κοινωνικού δικτύου.

Επιπλέον, το 35% των χρηστών αυτών επιστρέφει την επόμενη μέρα για να παίξει το ίδιο παιχνίδι και το 17% αργότερα την ίδια εβδομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον περασμένο μήνα το Facebook App Center επισκέφτηκαν 150 εκατομμύρια χρήστες, ενώ ο συνολικός αριθμός των ‘likes’ του ανέρχεται στα 7.6 εκατομμύρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.