Αρχική InfoSchool Δημοτικό 25ο Φεστιβάλ Μαθητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων στη Θεσσαλονίκη

25ο Φεστιβάλ Μαθητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα το 25ο Φεστιβάλ Μαθητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων που διοργανώνει η Ε’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης στο Άλσος Ν. Ελβετίας (τέρμα λεωφορείων Χαριλάου). Το Φεστιβάλ έχει στόχο να αναδείξει τόσο την μαθητική δημιουργικότητα και δυναμικότητα όσο και τα πάρκα και τους πράσινους χώρους της περιοχής, διαρκεί έως τις 26 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής :

Τρίτη 24 Μαΐου, στις 19.00, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς.

Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 18.30, συμμετέχουν οι μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου και το «ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», με θέατρο, μουσική, παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς.

Πέμπτη 26 Μαΐου, στις 19.00, με τους μαθητές του 81ου Δημοτικού Σχολείου με θέατρο, ρυθμική γυμναστική και παραδοσιακούς χορούς.

Κυριακή 29 Μαΐου, στις 18.30, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι μαθητές του 14ου και 107ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και οι μαθητές του 69ου Δημοτικού Σχολείου με θέατρο, μοντέρνους χορούς και χοροθέατρο.

Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 18.30, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι μαθητές του 87ου Δημοτικού Σχολείου με μουσική και τραγούδια με κιθάρες.

Τρίτη 31 Μαΐου, στις 19.00, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου με θεατρικό δρώμενο : «Ο Μικρός Πρίγκιπας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.